Ο φίλος της Northampton που ήταν "παρών" στο γήπεδο

Την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησαν τα playoffs της αγαπημένης μας League Two.

Όπως σας είχαμε πει την προηγούμενη εβδομάδα, η Northampton θα έβαζε χαρτόνια των φιλάθλων της στις κερκίδες και ένα από αυτά ήταν του Shaquille O'neal.

Δεν υπήρχαν όμως μόνο χαρτόνια διασήμων και απλών φιλάθλων. Μέσα στα 930 χαρτόνια υπήρχε και ένα ενός νέου ανθρώπου που δεν είναι πλέον στην ζωή.


Ο εικονιζόμενος Harry Dunn ήταν φανατικός οπαδός της Northampton. Τον περασμένο Αύγουστο ο 19χρονος τότε Harry σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Ο βασικός ύποπτος για το δυστύχημα είναι ένας αμερικανός πολίτης ο οποίος αμέσως μετά το συμβάν επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Η οικογένια του Harry ακόμα ψάχνει δικαίωση και κυνηγάει το θέμα.

Ο Harry από όταν ήταν πολύ μικρός πήγαινε στο γήπεδο παρέα με τον πατέρα του Tim. Οι δύο τους δεν έχαναν κανένα παιχνίδι της ομάδας και μάλιστα ο πατέρας έκανε δώρο κάθε χρόνο στα γενέθλια του Harry το εισιτήριο διαρκείας της Northampton.

Μετά τον θάνατο του γιου του, ο Tim έχασε αρκετά παιχνίδια της ομάδας αλλά στο παιχνίδι που επέστρεψε, απέναντι στην Plymouth, η ομάδα τον τίμησε και μάλιστα στο 19ο λεπτό του αγώνα όλο το γήπεδο σηκώθηκε να χειροκροτήσει προς τιμής του Harry.

Ο Tim συγκινήθηκε από αυτήν την κίνηση και όπως είπε και συμφωνούμε "αυτή είναι η ομορφιά του να υποστηρίζεις ένα μικρό κλάμπ"

Έμας πάντως μπήκε ένα σκουπιδάκι στο μάτι μας...

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων