Πανηγυρισμοί εν έτει 2021Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο podcast μας, ένα από τα αγαπημένα μας κανάλια του YouTube είναι το ‘'The Cycling GK’’ το οποίο διαχειρίζεται ο τερματοφύλακας της Watford, Ben Foster.


Το συγκεκριμένο κανάλι αριθμεί περίπου 270,000 συνδρομητές και πάνω από 10 εκ. προβολές.


Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ben Foster βιντεοσκοπεί με μία GoPro την καθημερινότητα του και στα περισσότερα βίντεο μας δείχνει, εκ των έσω, την ζωή ενός ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα, τοποθετεί την κάμερα μέσα στο τέρμα και με τα πλάνα που προσφέρει σε βάζει μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού με φυσικό ήχο.


Αυτό το κανάλι είναι προφανώς πολύ δημοφιλές μεταξύ των παιχτών της Championship.


Όσοι παρακολούθησαν λοιπόν το ματς του Σαββάτου μεταξύ Watford και Swansea, θα παρατήρησαν πως στο πρώτο γκολ της Swansea, o Jamal Lowe αφού σκόραρε, πήγε κατευθείαν στην GoPro του Foster και την έδειξε.Όπως είπε ο Lowe μετά το ματς:

‘’Πολλά από τα παιδιά στην ομάδα είναι φαν του καναλιού. Έτσι τους είπα πως αν σκοράρω, θα φροντίσω να μπω στο επόμενο του βίντεο’’

Από την στιγμή του γκολ και μετά, η ερώτηση της αγωνιστικής δεν ήταν ποιος ήταν ο MVP αλλά αν ο Foster θα βάλει αυτό το στιγμιότυπο στο βίντεο του.


Τελικά την Δευτέρα ανέβηκε το βίντεο και ο πανηγυρισμός που όλοι περίμεναν ήταν μέσα.


Στο 09:27 του βίντεο μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο.

Αν πρέπει να προβλέψουμε το μέλλον, κάτι μας λέει πως δεν θα είναι ο τελευταίος πανηγυρισμός στην GoPro του Foster την φετινή σεζόν.


Όπως και να έχει, ο πανηγυρισμός σε GoPro του αντίπαλου τερματοφύλακα ήταν σίγουρα ένας τρόπος που δεν είχαμε δει πιο πριν…


Και μία κερασμένη μπύρα στον Ben Foster μιας και στα 37 του παραμένι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και ακομπλεξάριστος τύπος🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων