Το πρόβλημα της ρευστότητας στις ομάδες της Championship

Όλοι γνωρίζουμε πως η Championship είναι μία κατηγορία στην οποία οι ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα.

Κάτι που αναρωτιόμασταν χθες, πίνοντας πάντα μία μπύρα, είναι το πως οι ομάδες θα χειριστούν το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας μιας και το cashflow αυτών των ομάδων είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό, ειδικά σε περίοδο στην οποία δεν υπάρχουν έσοδα. Έτσι λοιπόν κάναμε την έρευνα μας.

Η προφανής απάντηση είναι ‘’καλά ρε, μεθυσμένοι είστε πάλι; Να επιστρέψουν τα λεφτά στον κόσμο εννοείται! ‘’


Οι ομάδες όμως χρειάζονται αυτά τα χρήματα για την ρευστότητα του εκάστοτε κλαμπ που είναι πάρα πολύ σημαντική.

Έτσι λοιπόν η κάθε ομάδα ακολούθησε διαφορετική πολιτική.

Σχεδόν καμία ομάδα δεν έχει δώσει ακόμα την επιλογή της επιστροφής χρημάτων ζητώντας υπομονή από τους φιλάθλους της μέχρι να το διευθετήσουν.

Αντίθετα έχουν δώσει διάφορες επιλογές στους κατόχους διαρκείας όπως το να δουν δωρεάν όλα τα ματς της ομάδας τους μέσω ίντερνετ που κανονικά θα πλήρωναν 10 λίρες ανά παιχνίδι.

Κάποιες ομάδες, όπως η Barnsley, έχουν δώσει την επιλογή του flex ticket για τις επόμενες δύο σεζόν.

Κοινώς η ομάδα να μην επιστρέψει τα χρήματα αλλά να μπορούν αυτοί οι φίλαθλοι να πάνε δωρεάν, ανάλογα με το πόσα ματς έχασαν φέτος, σε αντίστοιχο αριθμό ματς μέσα στις επόμενες δύο σεζόν.

Υπάρχουν όμως και ομάδες όπως η Sheffield Wednesday που δίνει επιλογή στους φιλάθλους της είτε να επιλέξουν να δουν τα ματς της ομάδας μέσω ίντερνετ, είτε να πάρουν ένα κουπόνι ίσο με την αξία των εισιτηρίων για να αγοράσουν ό,τι θέλουν από το online κατάστημα της ομάδας.

Αν ήσασταν εσείς στην θέση των φιλάθλων της ομάδας τι θα επιλέγατε;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων