Χριστουγεννιάτικο single από τον Petr Cech

Έχετε βαρεθεί να ακούτε την Mariah Carey και τους Wham τα Χριστούγεννα;

Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, γι'αυτό και σας έχουμε την ποδοσφαιρική απάντηση στους παραπάνω και είναι και για καλό σκοπό.


Ο Petr Cech μαζί με τον προπονητή της Wycombe, Gareth Ainsworth, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα Χριστουγεννιάτικο single με τα έσοδα του να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώνεις σχετικά με την άνοια.

Η άνοια έιναι ένας από τους σοβαρότερους κινδύνους που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές στην ζωή τους, μιας και λόγω των κεφαλιών και των διεκδικήσεων στην καριέρα τους, αυξάνεται ο κίνδυνος να έρθουν αντιμέτωποι με αυτή στο μέλλον.


Ο Cech όπως όλοι ξέρουμε κόντεψε να χάσει και την ζωή του από μια τέτοια διεκδίκηση, όταν έσπασε το κρανίο του στο ματς με την Reading, και ο Ainsworth είναι απο τους προπονητές που έχουν αποφασίσει να μειώσουν στο ελάχιστο τις κεφαλιές στις προπονήσεις του λόγω αυτού του κινδύνου.


Ο Τσέχος παλαίμαχος( πέρα από το ταλέντο του στο τέρμα, είτε ποδοσφαίρου είτε χόκεϊ, έχει ταλέντο και στα ντραμς όπως ακούμε στο τραγούδι και ο Ainsworth, ως μεγάλος φαν της rock and roll, κάνει τα φωνητικά με ιδιαίτερη επιτυχία.


Τι; Δεν σας πείσαμε; Ε μπείτε στο παρακάτω λινκ να ακούσετε το τραγούδι και να βοηθήσετε και εσείς με τον τρόπο σας την συγκεκριμένη κίνηση!

https://youtu.be/94jQFpcjZo8

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων