top of page

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Oldham απέναντι στη διοίκηση της ομάδας


Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν στη σελίδα μας η Oldham τα τελευταία 4 χρόνια περνάει μία κρίση σαν ομάδα.


Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Abdallah Lemsagam, αγόρασε την ομάδα το 2018 και από τότε η ομάδα έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα εξαιτίας του. Καθυστερήσεις πληρωμών, απειλές παιχτών για απεργία και ο φόβος της χρεοκοπίας είναι ενδεικτικά κάποια από αυτά. Όλο αυτό προφανώς έχει προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι ειδικά φέτος με την επιστροφή τους στο γήπεδο, την έχουν εκφράσει με διάφορους τρόπους. Χαρακτηριστικά νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχαν πετάξει μπαλάκια του τένις μέσα στο γήπεδο και πριν 2 εβδομάδες μπήκαν μέσα σε αυτό κατά τη διάρκεια του ματς, κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο του γηπέδου.

Όλα αυτά οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας στο ματς του περασμένου Σαββάτου, να μην επιτρέψει την πώληση εισιτηρίων στα εκδοτήρια του γηπέδου με την πώληση να γίνεται αποκλειστικά διαδυκτιακά. Επίσης αποφάσισε να γίνουν και εξονυχιστικοί έλεγχοι στις εισόδους του γηπέδου και να μην πωλείται αλκοόλ εντός αυτού.


Αυτά προφανώς δεν απέτρεψαν τους φιλάθλους από το να διαμαρτυρηθούν με ένα διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Πριν από τον αγώνα οι φίλαθλοι έκαναν πορεία έξω από το γήπεδο περιφέροντας ένα φέρετρο με το όνομα της ομάδας και το άφησαν έξω από αυτό, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω. Στο 4ο λεπτό του ματς επίσης (συμβολικό για τα 4 χρόνια της τωρινής διοίκησης) ένα αεροπλάνο πέταξε πάνω από το γήπεδο με το μήνυμα ‘’AL & MO TIME TO GO! #SAVEOAFC’’.

Οι διαμαρτυρίες προφανώς δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν πωληθεί η ομάδα, συνεπώς κάτι μας λέει πως μέσα στη χρονιά θα έχουμε αρκετούς και διάφορους τρόπους διαμαρτυρίας.

Το βράδυ στο ματς μεταξύ Brentford και Oldham για το Carabao Cup το The Pub Tales θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα από το δυτικό Λονδίνο μέσω Instagram, συνεπώς αν σας ενδιαφέρει θα χαρούμε να μας ακολουθήσετε και εκεί ώστε να μπείτε στην παρέα μας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page