top of page

Το ανθρώπινο γράμμα του Solskjaer στον φίλο της Manchester United


Η σημερινή μας ιστορία έχει να κάνει με ένα πολύ σημαντικό θέμα που στην Ελλάδα δυστυχώς αγνοούν επιδεικτικά όλοι οι αρμόδιοι φορείς και δεν είναι άλλο από την ψυχική υγεία.


Όσοι ζουν στην Αγγλία θα έχουν παρατηρήσει πως είναι ένα θέμα για το οποίο συνεχώς αυξάνεται η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και σαν ποδοσφαιρόφιλοι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι περισσότερες ομάδες στην Αγγλία στηρίζουν τους φιλάθλους τους σε αυτό. Ένα παράδειγμα είναι και το παρακάτω.


O Ryan είναι ένας φίλαθλος της Manchester United ο οποίος πριν από κάποιες εβδομάδες είχε βγει στον ίσως πιο γνωστό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αγγλίας, τον Talksport.


Εκεί είχε το θάρρος να μοιραστεί με όλο τον κόσμο τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την ψυχική του υγεία που τον είχαν οδηγήσει σε άγχος, κατάθλιψη και αυτοκτονικές τάσεις.


Αυτό που τον έσωσε όπως είπε ήταν το Andy’s Man Club (μία φιλανθρωπική οργάνωση για την ψυχική υγεία των ανδρών) καθώς και η Manchester United του Ole Gunnar Solskjaer.

‘’O Solskjaer μου έδωσε τόση δύναμη. Τον πίστεψα από την πρώτη μέρα. Είμαι τόσο περήφανος και χαρούμενος με το πως πάνε τα πράγματα σήμερα’’

O Ryan ανέφερε πως αγαπούσε τον Ole από όταν αγωνιζόταν στην United και είχε βάλει το δεύτερο γκολ στον τελικό της Βαρκελώνης την χρονιά του τρεμπλ.



Με κάποιο τρόπο η ιστορία του Ryan έφτασε στα αυτιά του Solskjaer ο οποίος μάλιστα ζήτησε τα στοιχεία του φιλάθλου από τον σταθμό με σκοπό να του γράψει ένα γράμμα.


Στο γράμμα του έγραψε κάποια πολύ όμορφα λόγια. Μεταξύ άλλων του ανέφερε πως χάρηκε πολύ που η ομάδα και το Andy’s Man Club τον βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές που περνούσε και μάλιστα τον προσκάλεσε σε κάποια προπόνηση ή αγώνα της ομάδας όταν επιστρέψουμε σε κανονικότητα.

Το γράμμα του Solskjaer στον Ryan


Σε τέτοιες περιόδους καλό είναι να προσέχουμε και να ακούμε ο ένας τον άλλο και όπως εύκολα καταλαβαίνετε σήμερα αντί για μία θα κεράσουμε δύο μπύρες, μία για τον Ryan ο οποίος είχε το θάρρος να βγει και να μιλήσει και άλλη μία στον Ole Gunnar Solskjaer για την πολύ όμορφη κίνηση του🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page