top of page

Barman Tales 21/7


40 βαθμοί λιώνει το κορμί η λύση είναι μια πάμε για μια μπύρα, τραγουδούσαν οι Άγγλοι αυτή την εβδομάδα (κακό χωρατό, συγγνώμη!), με τον υδράργυρο να χτυπάει 40 βαθμούς στην Αγγλία (!) και με τις δροσερές lagger μπύρες να γίνονται ανάρπαστες! Οι θαμώνες του μπάρμαν μας ως σταθεροί πελάτες χειμώνα-καλοκαίρι είχαν προτεραιότητα σε αυτές, με μόνο αντάλλαγμα να εκμυστηρευτούν τα σημαντικότερα νέα του νησιού σε αυτόν. Με τη σειρά του λοιπόν αυτός, για ακόμα μια Πέμπτη, σας τα μεταφέρει από την εβδομαδιαία του στήλη.

🍺H Chelsea είναι σε συζητήσεις με την PSG για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Presnel Kimpembe. Το κόστος του παίχτη ανέρχεται στα 50 εκ. λιρες με την Chelsea όμως να φοβάται τη μεριά του παίχτη πως ίσως να μη θέλει να αποχωρήσει από το Παρίσι να αγωνιστεί με τους μπλε. Παράλληλα κοιτάει και την περίπτωση του Joules Kounde του οποίου η τιμή παραμένει στα 55 εκ. λίρες.

🍺Η West Ham είναι αισιόδοξη πως θα αποσπάσει την υπογραφή του 20χρόνου Βέλγου μέσου της Λιλ, Amadou Onana. Τα σφυριά έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών, που όπως φαίνεται είναι αρκετή για να κάνει τον παίχτη κάτοικο ανατολικού Λονδίνου.


🍺Ο μέσος της Chelsea, Billy Gilmour θέλει να συζητήσει με τον Thomas Tuchel για το ρόλο του στην ομάδα και σε περίπτωση που δεν μείνει ικανοποιημένος, να ζητήσει το δανεισμό του στην Everton για ένα χρόνο.


🍺Η Leeds ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου επιθετικού της Ρεν, Martin Terrier. H τιμή του παίχτη είναι στα 40 εκ. ευρώ.


🍺Η Nottingham Forest έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Jesse Lingard με τον 29χρονο μέσο να μιλάει και με την West Ham, αλλά και με ομάδες από το Άμπου Νταμπι και τη Σαουδική Αραβία.


🍺Nottingham Forest και Everton ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Maxwel Cornet της Burnley. Οι φήμες λένε πως ο παίχτης έχει ρήτρα υποβιβασμού ύψους 17,5 εκ λιρών η οποία έχει ενεργοποιηθεί από όταν έπεσε στην Championship η Burnley.

🍺Και στα της αγαπημένη μας Championship η Middlesbrough ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Brentford για τον 23χρονο διεθνή Φινλανδό επιθετικό, Marcus Forss.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page