top of page

Barman Tales 11/8


Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος όλος ο κόσμος πηγαίνει διακοπές εκτός από τον μπάρμαν μας, ο οποίος δεν καταλαβαίνει από τριήμερα, 15Αυγουστο ή αργίες και συνεχίζει ακάθεκτος το λειτούργημα του, δηλαδή να κερνάει μπύρες τους θαμώνες του και να ενημερώνει το κοινό του με τα σημαντικότερα νέα του νησιού. Έτσι για ακόμα μια εβδομάδα στην ζεστή Αγγλία τα έμαθε και σας τα μεταφέρει από την εβδομαδιαία του στήλη.

🍺H Manchester United μετά και την απογοητευτική της εμφάνιση απέναντι στη Brighton έχει μπει στη λογική των ‘’panic buys’’ και μετά το κάζο με τον Marko Arnautovic (να είναι καλά οι φίλαθλοι της ομάδας) ψάχνει απεγνωσμένα την αγορά για να ενισχυθεί. Στην ομάδα προτάθηκε ο Alvaro Morata αλλά ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο αναφέρει πως η ομάδα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Cody Gakpo της Eidhoven για τον οποίο οι Ολανδοί ζητούν 40 εκ. ευρώ. Ένα ακόμα πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι η φήμη που ακούγεται στις pubs για τον Ismaila Sarr της Watford, μιας και ο Darren Fletcher τον είδε από κοντά στο ματς της Τρίτης απέναντι στη West Brom. Πολλές φήμες στις pubs…

🍺Σε μία ομάδα που βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη, η Chelsea ετοιμάζει νέα πρόταση ύψους 85 εκ. λιρών για τον Wesley Fofana της Leicester. Στα του Frenkie de Jong όλα εξαρτώνται από το αν η Barcelona θα πουλήσει τον παίχτη. Αν ναι τότε η Chelsea είναι το φαβορί για την απόκτηση του. Τέλος οι μπλε θα προσεγγίσουν και πάλι τον 19χρονο μέσο της Ίντερ, Cesare Casadei, για τον οποίο οι Ιταλοί ζητούν γύρω στα 15 εκ. ευρώ.

🍺Στην Manchester City το μέλλον του Bernardo Silva είναι αβέβαιο. Ο παίχτης φαίνεται πως θέλει να φύγει από την ομάδα με προορισμό την Barcelona και η μπάλα είναι στην πλευρά της City. H διοίκηση της ομάδας πιστεύεται πως με μία πρόταση κοντά στις 50 εκ. λίρες ο παίχτης θα γίνει δικός κάτοικος Βαρκελώνης.

🍺O Callum Hudson-Odoi ζήτησε να φύγει από την Chelsea και αν οι Μπλε του το επιτρέψουν τότε ενδιαφέρον για τον παίχτη αναμένεται να δείξουν οι Leicester και Southampton.

🍺Σε ένα gossip α λα Mykonos TV από αξιόπιστη πηγή, o ιδιοκτήτης της Chelsea, Todd Boehly, έβαλε τον Mark Cucurella σε ιδιωτική πτήση για τη Μύκονο όπου στη βίλα του ο παίχτης υπέγραψε το συμβόλαιο με τους Μπλε.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει νέο podcast με τις προβλέψεις μας για τη φετινή σεζόν της Championship καθώς και μία αναφορά για όλες τις κατηγορίες της EFL.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page