top of page

Barman Tales 1/2


Εβδομάδα με εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και deadline των χειμερινών μεταγραφών σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Παραπάνω μπύρες και έξτρα βάρδιες για τους θαμώνες του μπάρμαν μας. Έτσι λοιπόν αφού τους σέρβιρε τις μπύρες τους, ο μπάρμαν μας έμαθε από αυτούς τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Παρά τις φήμες που τον συνέδεσαν με την Tottenham, o Dominic Solanke αναμένεται να παραμείνει στην Bournemouth τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.


🍺Fulham και Wolves ενδιαφέρονται για τον Armando Broja της Chelsea. Οι μπλε ζητούν 50 εκ. λίρες για τον παίχτη με την τιμή αυτή να φαίνεται απαγορευτική για τις δύο ομάδες. Την ίδια ώρα η Wolves διαπραγματεύεται με την Corinthians το δανεισμό του 22χρονου εξτρέμ Yuri Alberto.


🍺H Brighton βρίσκεται σε συζητήσεις με την Tottenham για το δανεισμό του 22χρονου εξτρέμ των Spurs, Bryan Gil, μέχρι το τέλος της σεζόν.


🍺Η Crystal Palace εξετάζει να κινηθεί σήμερα για την απόκτηση του Maxwel Cornet της West Ham ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν.


🍺H Sheffield United θα προσπαθήσει να κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια να υπογράψει τον κεντρικό αμυντικό της Leicester, Harry Souttar, τον οποίο οι ''Αλεπούδες'' κοστολογούν στα 20 εκ. λίρες, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα διατεθειμένες να πουλήσουν.  


🍺O αγαπημένος μας Νιλ Γουόρνοκ φαίνεται πως θα δεχτεί κρούση από την Aberdeen για να επιστρέψει στους πάγκους και να οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Το αν τώρα θα τη δεχτεί είναι άλλη ιστορία...


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page