top of page

Barman Tales 1/4



Πρωταπριλιάτικος μπάρμαν σήμερα και έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη. Και όσο καλοκαιριάζει και ανεβαίνει η θερμοκρασία, φουντώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια στο νησί και ο μπάρμαν μας έχει βγάλει τεφτέρι και σημειώνει. Αφού πρώτα άκουσε λοιπόν, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού.


🍺Το μεγάλο νέο της εβδομάδας είναι αδιαμφηβήτητα η αποχώρηση του Kun Aguero από την Manchester City στο τέλος της χρονιάς. Προφανώς αυτό σηματοδοτεί μία μεγάλη άφιξη το καλοκαίρι στους Citizens. Όπως έχουμε ξαναπεί η City θα πάει για all in με τον Haaland, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρξει γάμος, τότε η ομάδα θα στραφεί στον Harry Kane.


🍺H Liverpool έχει κλεισμένο από τώρα για το καλοκαίρι τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Λειψίας, Ibrahima Konate, με φήμες να λένε πως έχει ήδη περάσει και τα πρώτα ιατρικά.


🍺Διακαής πόθος του Carlo Ancelotti για την Everton είναι ο Kalidou Koulibaly της Napoli. Η ομάδα μάλιστα είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις για τον Yerry Mina το καλοκαίρι με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.


🍺Ο μέσος της Udinese, Rodrigo de Paul είναι στόχος της Leeds για το καλοκαίρι. Τον παίχτη θέλει και η Αταλάντα αλλά ο 26χρονος Αργεντίνος προτιμάει να γίνει κάτοικος Αγγλίας.


🍺H Sheffield United θέλει να κλείσει το θέμα του προπονητή και ένα από τα μεγάλα φαβορί είναι ο πρώην προπονητής της Fulham, Slavisa Jokanovic.

🍺Στα της αγαπημένης μας League One, η Peterborough για ακομά μία χρονιά απόλαμβάνει το προνόμιο του να έχει έναν τοπ σκόρερ στο ρόστερ της ο οποίος ακούει στο όνομα Johnson Clarke - Harris(remember the name). Για τον παίχτη ήδη έχουν ενδιαφερθεί Bournemouth και Sheffield United και βλέποντας αυτο η Peterborough έβαλε τιμή εκκίνησης τα 5 εκ. λίρες για τον 26χρονο φορ.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page