top of page

Barman Tales 1/6


Πρώτη μέρα του καλοκαιριού σήμερα ή αλλιώς η περίοδος όπου ο μπάρμαν μας θα τρέχει σαν τρελός για να μάθει όλα τα μεταγραφικά νέα του νησιού! Αυτό λοιπόν έκανε και αυτή την εβδομάδα και αφού τα έμαθε από τους θαμώνες τους σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού.


🍺H Tottenham δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Harry Kane αυτό το καλοκαίρι σε κάποια ομάδα της Premier League παρά τις πιέσεις της Manchester United. Η ομάδα επίσης προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Dejan Kulusevski από τη Γιουβέντους η οποία ανέρχεται στα 31 εκ. λίρες.


🍺H μετακίνηση του Alexis Mac Allister στη Liverpool μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένη με την ομάδα να ελπίζει να μπορεί να ανακοινώσει την απόκτηση του παίχτη την επόμενη εβδομάδα.


🍺Και μιας και αναφέραμε την Manchester United, ο Erik ten Hag είναι αισιόδοξος πως θα πείσει τον Mason Mount να φορέσει την φανέλα των κόκκινων διαβόλων το καλοκαίρι.


🍺Newcastle και Tottenham ενδιαφέρονται για τον James Maddison, για τον οποίο η Leicester έχει ορίσει την τιμή του στα 40 εκ. λίρες.


🍺Η Arsenal δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Emile Smith Rowe το καλοκαίρι και ευελπιστεί ο παίχτης να επιστρέψει υγιής στο Euro Κ-21 με την Εθνική Αγγλίας.


🍺Ο Brenden Aaronson αναμένεται να αποδεσμευθεί από την Leeds καθώς στο συμβόλαιο του υπήρχε ρήτρα βάσει την οποίας μένει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας όπως και έγινε.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας αφιερωματικό πόντκαστ για τον τελικό του FA Cup του Σαββάτου ΚΑΙ την Κυριακή το τελευταίο βίντεο Matchdays της φετινής σεζόν από τον απίστευτο τελικό της Championship και την ιστορική ημέρα της Luton Town.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page