top of page

Barman Tales 1/9


Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα στην Αγγλία (έπειτα από σήμερα μόνο η αγορά των ελεύθερων παιχτών είναι ανοιχτή) και όπως καταλαβαίνετε οι θαμώνες του barman μας είναι από το πρωί στις pubs βλέποντας sky sports. Κατευθείαν από τις pubs του νησιού και τους μεθυσμένους θαμώνες του λοιπόν, ο μπάρμαν μας σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητιούνται αυτή τη στιγμή στο μεγάλο νησί.


🍺Η Chelsea αναμένεται να είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας με τους Μπλε να θέλουν να κλείσουν έναν μέσο και έναν επιθετικό σήμερα. Στο θέμα του μέσου η ομάδα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 43 εκ. λιρών για τον Edson Alvarez του Ajax αναμένοντας απάντηση, ενώ για το θέμα του επιθετικού ο Aubameyang βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Λονδίνο.


🍺Η Arsenal έκανε πρόταση για τον 21χρονο μέσο της Palmeiras, Danilo, ύψους 20 εκ. λιρών η οποία απορρίφθηκε. Αναμένουμε να δούμε αν η ομάδα θα επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση σήμερα ή αν θα στραφεί σε στόχους όπως ο Youri Tielemans και Douglas Luiz.


🍺Η West Ham είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Jan Bednarek από την Southampton.


🍺Η Brighton αναμένεται σήμερα να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Billy Gilmour της Chelsea.


🍺H Brentford κατέθεσε πρόταση ύψους 30 εκ. ευρώ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον 21χρονο εξτρέμ Mykhaylo Mudrik για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Arsenal. Οι Ουκρανοί από την άλλη φέρεται να ζητούν 35 εκ ευρώ και τα χρήματα να δοθούν μπροστά και όχι σε δόσεις.

🍺Η Aston Villa κατέθεσε πρόταση 12 εκ. λιρών στην Wolves για τον Leander Dendoncker. Η ομάδα του Birmingham αναμένεται να δεχτεί προτάσεις και για τον Douglas Luiz, με την Arsenal να ακούγεται πως σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 20 εκ. λιρών.

🍺Η Fulham ελπίζει να είναι από τους πρωταγωνιστές της deadline day με την ομάδα να θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Willian, Layvin Kurzawa και Bamba Dieng μέχρι το βράδυ.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page