top of page

Barman Tales 10/11


Τελευταίο barmantales πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ και πριν οι ομάδες ριχτούν για την τελευταία τους μάχη στα γήπεδα της Αγγλίας, ο μπάρμαν μας δίνει τη δική του μάχη με τους θαμώνες του για να μάθει τα νέα του νησιού. Για ακόμα μια εβδομάδα λοιπόν, αφού πότισε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα εξ αυτών.


🍺Ο επιθετικός της Λιλ, Jonathan David, βρίσκεται στα ραντάρ των Arsenal, Tottenham και Everton. Κρατήστε το όνοα μιας και αναμένουμε να τον δούμε και στο Μουντιάλ με τη φανέλα του Καναδά!


🍺Η Arsenal κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον της για τον 21χρονο Ουκρανό αριστερό εξτρέμ, της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Mykhaylo Mudryk. Να θυμίσουμε πως η Σαχτάρ ζητάει 60 εκ. ευρώ για τον παίχτη.


🍺Ο τεχνικός διευθυντής της PSV Eindhoven, Marcel Brands, ανάφερε πως το καλοκαίρι η ομάδα απέρριψε πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών συν 11 εκ. σε μπόνους από τη Leeds για τον 23χρονο εξτρέμ, Cody Gakpo.


🍺H Chelsea έχει συναντηθεί αρκετές φορές με την Βραζιλιάνικη Palmeiras για τον 16χρονο επιθετικό της ομάδας, Endrick. H περίπτωση του όμως έχει γίνει περίπλοκη μιας και Ρεάλ Μαδρίτης και PSG ενδιαφέρονται για τον παίχτη.


🍺Ο Frank Lampard θέλει διακαώς να φέρει στην Everton τον Luke Shaw της Manchester United. O 27χρονος αριστερός μπακ θέλει να μείνει στην Manchester United, αλλά σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ θα κοιτάξει ζεστά την περίπτωση της Everton.


🍺O Julen Lopetegui θέλει να ενισχυθεί η Wolves τον Γενάρη με τον Ισπανό τεχνικό να έχει ζητήσει τους Nacho Fernandez και Mariano Diaz από τη Ρεάλ Μαδρίτης.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανέβει πόντκαστ για τις κλήσεις του Gareth Southgate στην Εθνική Αγγλίας και την άποψη μας για αυτές.


Όπως ξέρετε στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν μας θα σας απαντήσει.


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page