top of page

Barman Tales 10/12

#barmantales Μπορεί οι pubs να είναι ανοιχτές στην Αγγλία αλλά με αυτά που βλέπει ο μπάρμαν, ήδη ενημερώνει τους θαμώνες του να ξεκινήσουν να ξαναστήνουν την διαδικτυακή τους pub μιας και θα επιστρέψουν σύντομα όπως φαίνεται. Έπειτα όμως τους μέθυσε και αυτοί με την σειρά τους, του μετέφεραν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία για ακόμα μία Πέμπτη σας μεταφέρει.

🍺H Manchester United παρακολουθεί στενά τον 30χρονο Kieran Trippier της Ατλέτικο Μαδρίτης για το δεξί άκρο της άμυνας της. Επίσης η United θα επιδιώξει την ανταλλαγή των Paul Pogba με Paulo Dybala της Juventus.

🍺Η Liverpool αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα συζητήσεις για την ανανέωση του Fabinho.

🍺Στην Wolves προτάθηκε ο Hulk ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Raul Jimenez. Η σεζόν στην Κίνα ολοκληρώθηκε και ο Βραζιλιάνος είναι διατεθειμένος να δεχτεί μείωση έως και 90% για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λίγκ.

🍺H West Ham ψάχνεται για να φέρει πίσω στο Λονδίνο το Christian Eriksen τον οποίο η Ίντερ προσπαθεί να ξεφορτωθεί.

🍺Η Leeds παρακολουθεί στενά τον πρώην εξτρέμ της Tottenham, τον 22χρονο Marcus Edwards ο οποίος αγωνίζεται στην Vitoria Guimaraes στην Πορτογαλλία.


🍺H Chelsea θέλει να δώσει δανεικό τον Γενάρη τον 19χρονο Billy Gilmour, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Frank Lampard. H Rangers φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον παίχτη.



Όπως ξέρετε, στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν θα σας απαντήσει. That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page