top of page

Barman Tales 10/6


Μία ημέρα μακριά από την έναρξη του Euro και αν και τα βλέμματα μας είναι στραμένα προς τα εκεί, τα μεταγαφικά σενάρια και οι φήμες που ακούγονται στις pubs του νησιού καλά κρατούν. Για ακόμα μία Πέμπτη λοιπόν, αφού ο μπάρμαν μας πρώτα άκουσε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺52 μέρες από την απόλυση του Mourinho και η Tottenham ακόμα να βρει προπονητή. Πλεόν μετά από τα τόσα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο των Λονδρέζων, η διοίκηση όλα δείχνουν πως καταλήγει στον Paulo Fonseca, με τον πρώην προπονητή της Roma να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό του Jose Mourinho. Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα αλλά οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για συμβόλαιο 3 ετών.


🍺Και από το πουθενά Hakimi για Chelsea! O 22χρονος Μαροκινός φουλ μπακ φαινόταν πως είχε κλείσει στην Παρί αλλά οι Μπλε μάτσαραν την προσφορά (60 εκ. ευρώ) των Γάλλων και η Ίντερ φαίνεται πως προτιμάει να διαπραγματευτεί με την Chelsea, βάζοντας στο παιχνίδι και έμψυχα αντλλάγματα όπως οι Andres Christensen και Emerson Palmieri.


🍺Η Manchester City είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τον Bernardo Silva και η πρώτη που ήρθε στα γραφεία της ομάδας είναι πρόταση ανταλλαγής από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία δίνει ως αντάλλαγμα τον 26χρονο μέσο Saul Niguez για τον Πορτογάλο μέσο.


🍺Στην άλλη μεριά του Μάντσεστερ, η United κυνηγάει ενεργά τον Jadon Sancho για τον οποίο η Dortmund χαμήλωσε τις απαιτήσεις της και πλέον ζητάει 80 εκ. λίρες συν μπόνους. Αποτέλεσμα αυτού είναι να βρισκόμαστε πλέον πιο κοντά σε συμφωνία ή τουλάχιστον σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων.


🍺H Crystal Palace είναι πολύ κοντά στην πρόσληψη του Nuno Espirito Santo για τον πάγκο της ομάδας με τον οποίο μιλάει εδώ και δύο εβδομάδες.

🍺Η Everton από την άλλη ακόμα είναι στην αναζήτηση νέου προπονητή μετά την αποχώρηση του Carlo Ancelotti. Πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ο Graham Potter με τον οποίο είναι σε συζητήσεις η διοίκηση της ομάδας.


🍺Η West Brom μετά τον υποβίβασμό της βάζει πωλητήριο στον Mattheus Pereira με τιμή εκκίνησης τα 15 εκ. λίρες. Norwich, Brentford, Aston Villa και Brighton ενδιαφέρονται για τον παίχτη και αν πωληθεί σε αυτή την τιμή θα μιλάμε για την κλοπή του καλοκαιριού.


🍺🍺🍺Και στο πιο hot νέο της εβδομάδας, μετά από αρκετό καιρό αύριο θα ανεβάσουμε το 9ο μας podcast, κάνοντας την ανασκόπηση της φετινής ιδαίτερης αλλά και πολύ ενδιαφέρουσας σεζόν!

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page