top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Barman Tales 10/8


#barmantales 1 ΗΜΕΡΑ! Τόσο κοντά βρισκόμαστε από την έναρξη του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο και η παμπ του μπάρμαν μας έχει γεμίσει ζωή! Οι θαμώνες του έπειτα από σύντομες διακοπές πήραν τη θέση στο πόστο τους έτοιμοι για την αυριανή εκκίνηση και ο μπάρμαν μας αφού τους κέρασε τις αγαπημένες τους μπύρες, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺Το σίριαλ αυτής της εβδομάδας είναι αδιαμφισβήτητα ο Harry Kane. Έπειτα και από την απόρριψη της «τελευταίας» πρότασης της Μπάγερν Μονάχου, οι Γερμανοί ετοιμάζουν μία ακόμα «τελευταία» πρόταση ύψους 110 εκ. ευρώ για τον παίχτη. Ο Kane έχει κάνει ξεκάθαρο πως αν την Κυριακή αγωνιστεί απέναντι στη Brentford, θα παραμείνει στην ομάδα.


🍺Η Manchester United ενδιαφέρεται για τον Benjamin Pavard της Μπάγερν Μονάχου και αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκ. ευρώ για τον παίχτη.


🍺Η Chelsea θέλει να κλείσει σύντομα τη μεταγραφή του Moises Caicedo και παράλληλα ετοιμάζεται να κινηθεί για τον Tyler Adams της Leeds.


🍺O 20χρονος μέσος της Bristol City, Alex Scott βρίσκεται μια ανάσα από το να γίνει παίχτης της Bournemouth, με τα κεράσια να πληρώνουν ένα ποσό κοντά στα 20 εκ. λίρες για την απόκτηση του. Επίσης η ομάδα προσπαθεί να «κλέψει» τον 23χρονο δεξιό μπακ της Norwich, Max Aarons ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Leeds, αλλά όταν έμαθε για το ενδιαφέρον των «κερασιών» έκανε στροφή 180 μοιρών.


🍺Στα της αγαπημένης μας Τσάμπιονσιπ, η Leeds συμφώνησε με την Tottenham ώστε να φέρει τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Joe Rodon στο Elland Road ως δανεικό.


🎙Και στα δικά μας χθες ανέβηκε έκτακτα το νέο μας πόντκαστ με τις προβλέψεις της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ η οποία ξεκινάει αύριο. Μπείτε να το ακούσετε και να καταθέσετε την άποψη σας.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

bottom of page