top of page

Barman Tales 11/11


Διάλειμμα για εθνικές ομάδες και ήρθε αυτή η ώρα που τα βάφει μαυρα στην pub του ο μπάρμαν μας! Παρά την πικρία του όμως, μέθυσε για ακόμα μια εβδομάδα τους θαμώνες του, οι οποίοι του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία για ακόμα μια εβδομάδα αφού πρώτα τα φίλτραρε, σας τα μεταφέρει.


🍺Μόνο τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Steven Gerrard από την Aston Villa. Το ποσό που θα πληρώσει η Villa στην Rangers για την μεταγραφή του 41χρονου τεχνικού θα ανέλθει στα 3 εκ. λίρες.

🍺Μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του Daniel Farke από τον πάγκο της Norwich, φαβορί για την θέση έχει γίνει ο Frank Lampard. Η ομάδα βέβαια έχει αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις, γλυκοκοιτάζοντας και την περίπτωση του Dean Smith μετά την απόλυση του από την Aston Villa.

🍺Ο Marc Overmars απέρριψε την πρόταση της Newcastle για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Το όνομα που ακούγεται για αυτή τη θέση τώρα είναι αυτό του πρώην τεχνικού διευθυντή της Chelsea, Michael Emenalo. Στα μεταγραφικά τώρα, η ομάδα επικοινώνησε με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Bayern, Niklas Sule.

🍺O Paul Pogba έχει ζητήσει από την Manchester United να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης της Premier League για να ανανεώσει με την ομάδα. Κοινώς ζήτησε μεγαλύτερο μισθό από τον Cristiano Ronaldo.


🍺Everton και Newcastle ακούγεται πως ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 30χρονου Aaron Ramsey της Juventus.

🍺Δεν είναι μυστικό πως ο Jarrod Bowen αρεσει στον Jurgen Klopp. H Liverpool αναμένεται να ενδιαφερθεί για τον παίχτη το επόμενο καλοκαίρι.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανέβει στο κανάλι μας στο YouTube το νέο επεισόδιο της σειράς Matchdays το οποίο ευελπιστούμε να το αγκαλιάσετε όπως κάνατε και με τα προήγούμενα δύο.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page