top of page

Barman Tales 11/2


Πρεμιέρα του νέου λοκνταουν στην Ελλάδα σήμερα αλλά στα νέα μέτρα δεν έλεγε τίποτα για απαγόρευση μπάρμαν, συνεπώς εδώ είμαστε για ακόμα μια εβδομάδα!

Αφού λοιπόν μέθυσε του διαδικτυακούς του θαμώνες για ακόμα μια εβδομάδα, έμαθε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που ακούστηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Μπόλικα νέα από το Manchester αυτη την εβδομάδα μιας και η City το καλοκαίρι θα κινηθεί για επιθετικό, με τους Lukaku και Danny Ings να είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί. Επιπλέον θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον John Stones το καλοκαίρι, σε αναγνώριση της φετινής του πολύ καλης χρονιάς.

Και ένα πικάντικο, πως ο Pep έιναι απογοητευμένος με τα πέναλτι φέτος και σκέφτεται να επιτρέψει και στον Ederson να εκτελεί από την άσπρη βούλα.


🍺Στην άλλη μεριά του Μάντσεστερ, η United έχει βάλει στην κορυφή της λίστας των αμυντικών, τον 21χρονο Γάλλο σέντερ μπακ της Λειψίας, Ibrahima Konate. Για τον παίχτη έχουν ακουστεί και οι Liverpool και Chelsea.


🍺Και μιας και είπαμε Chelsea, οι Μπλε έιναι εντυπωσιασμένοι με τις εμφανίσεις του Thiago Silva και θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ενός έτους.

Επίσης μιας και πολλά ακούγονται για David Alaba, οι Μπλε θα κινηθούν μόνο αν ριξει το κασέ του που αυτή τη στιγμή είναι στα 400,000/εβδομάδα. Αλλά και αυτό φαίνεται δύσκολο.


🍺H Liverpool έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Raphinia της Leeds ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις φαίνεται πως θα προσελκύσει αρκετό ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι.


🍺Η Arsenal το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός νεαρού αριστερού μπακ, ο οποίος θα λειτουργεί ως back-up του Kieran Tierney.


🍺Η διοίκηση της Crystal Palace δεν είναι σίγουρη αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του 73χρονου (!) Roy Hodgson το καλοκαίρι. Εμείς σαν Pub Tales πάντως θα πουμε πως ο Eddie Howe ειναι ελεύθερος, αν μας ακούει κάποιος από την Palace εδώ μέσα.


🍺Ο Dwight Gayle ειναι απογοητευμένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Newcastle και ειναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς για αυτό το λόγο.


🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, το hot θέμα δεν είναι άλλο από τον επόμενο προπονητή της Bournemouth. Ο David Wagner είναι το τελευταίο όνομα που ακούστηκε, με τον πρώην προπονητή της Huddersfield να περνάει συνέντευξη αυτή την εβδομάδα.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page