top of page

Barman Tales 11/4



Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία σε όλα τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και στην παμπ του μπάρμαν μας οι μπύρες διαδέχονται η μία την άλλη καθημερινά. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις μπύρες, οι θαμώνες του μπάρμαν μας τον ενημέρωσαν για τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Aston Villa, Arsenal και Manchester City ενδιαφέρονται για τον 21χρονο Ουκρανό μέσο της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Georgiy Sudakov, τον οποίο οι Ουκρανοί είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν το καλοκαίρι.


🍺Η διοίκηση της Manchester United έχει αποφασίσει να ξεκινήσει το rebuild της ομάδας το καλοκαίρι και έχει στόχο να αφήσει περίπου 12 παίχτες να αποχωρήσουν από την ομάδα το καλοκαίρι.


🍺Η εξαγορά της Everton από την 777 partners φαίνεται πως θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο καθώς οι Αμερικανοί επενδυτές προσπαθούν να βρουν τα χρήματα για να αγοράσουν την ομάδα. Λίγο ανησυχητική εξέλιξη για την ομάδα. 


🍺Η Tottenham ενδιαφέρεται για τον 21χρονο επιθετικό της Μπιλμπάο, Nico Williams, ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του ύψους 45 εκ. ευρώ.


🍺Η Newcastle βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του 27χρονου Joelinton με την ομάδα. 


🍺Στα κουλά νέα της ημέρας ο Frank Lampard εμφανίζεται ως ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την Εθνική ομάδα του Καναδά.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τους 10 παίχτες που έχουν χάσει τη μεγαλύτερη αξία τη φετινή σεζόν.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 29/2

bottom of page