top of page

Barman Tales 11/5


Εβδομάδα γεμάτη ποδόσφαιρο αυτή που πέρασε στην παμπ του μπάρμαν μας, με την τελευταία αγωνιστική σε όλες τις χαμηλές κατηγορίες πέρα από συγκινήσεις να προσφέρει και πολλές αφορμές για επιπλέον κατανάλωση μπύρας. Αφού λοιπόν ο μπάρμαν μας πότισε τους θαμώνες του για ακόμα μία εβδομάδα, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις παμπς του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Η Chelsea θέλει να προσφέρει τους Pierre-Emerick Aubameyang και Marc Cucurella στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως έμψυχα ανταλλάγματα με σκοπό να ρίξει την τιμή του Joao Felix και να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Λονδίνου.


🍺Σε αντίθεση με πολλά δημοσιεύματα των ημερών, η Liverpool δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με την Brighton για τον Alexis Mac Allister. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά το τέλος της σεζόν.


🍺H West Ham ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικό της Coventry, Viktor Gyokeres, o οποίος έχει εντυπωσιάσει στην φετινή Championship.


🍺H Fulham έχει βάλει στο συμβόλαιο της με τον Μάρκο Σίλβα ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 6 εκ. λιρών. Να πούμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα της West Ham σε περίπτωση αποχώρησης του David Moyes το καλοκαίρι.


🍺H Arsenal παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Josip Sutalo.


🍺Η Aston Villa κοιτάζει την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Γιουβέντους, Dusan Vlahovic.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα την απόλυτη ομάδα της σεζόν για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page