top of page

Barman Tales 11/6

#barmantales Μην βλέπετε που στην Ελλάδα έχουν ανοίξει όλα και θυμίζει καλοκαίρι η ατμόσφαιρα. Στην Αγγλία οι pubs είναι ακόμα κλειστές, ο καιρός άστατος, αλλά ο μπάρμαν μας βλέπει την θετική πλευρά μιας και σε κάτι λιγότερο από μία βδομάδα ξεκινάει η Premier League. Έτσι στην διαδικτυακή του pub, η οποία διανύει τις τελευταίες μέρες λειτουργίας της, αφού μέθυσε κόσμο, έμαθε και σας μεταφερει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺H Dortmund έχει όρεξη για παζάρια και έτσι έχει ορίσει την τιμή του Jadon Sancho στα 115 εκ. λίρες. Στην United μόνο χαρούμενοι δεν είναι με αυτή την τιμή.

🍺H Southampton έχει πάρει θάρρος με το δεδομένο ενδιαφέρον των Tottenham και Everton για τον Pierre-Emile Hojberg και ζητάει 35 εκ. λίρες για τον παίχτη. Λογικά ο Levy θα χρειαστεί άλλο ένα δάνειο από την τράπεζα της Αγγλίας.

🍺Η Liverpool ρώτησε την Wolves για την τιμή του Adama Traore. Ήρεμα Liverpoolians μία ερώτηση έκανε η ομάδα, μην του βάλετε κασκόλ στον λαιμό ακόμα!

🍺Η Aston Villa είναι έτοιμη να ριχτεί στην μάχη της παραμονής αλλά ήδη έχει έτοιμο τον πρώτο στόχο της σε περίπτωση που μείνει στην κατηγορία. Αυτός είναι ο 24χρονος Αλγερινός Said Benrahma που αγωνίζεται στην Brentford.

🍺Η West Ham ενδιαφέρεται έντονα για τον Michy Batshuayi για τον οποίο και ετοιμάζει πρόταση για όταν τελειώσει η σεζόν.

🍺Και ένα νέο για τους φίλους της City, που είναι και αρκετοί εδώ μέσα, η ομάδα ετοιμάζεται να υπογράψει τον Diogo Pinto της Σπόρτινγκ Λισαβώνας όταν αυτός γίνει 16 αργότερα μέσα στον μήνα. Η πιάτσα μιλάει για μεγάλο ταλέντο πάντως.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page