top of page

Barman Tales 12/10


Εβδομάδα με διάλειμμα εθνικών ομάδων και τα πράγματα στην παμπ του μπάρμαν μας έχουν ηρεμήσει λίγο μετά από μία γεμάτη ποδοσφαιρική εβδομάδα. Αυτό βέβαια δεν άλλαξε και πολλά, μιας και οι θαμώνες του μπάρμαν μας ήπιαν κανονικά τις μπύρες τους και αφού έκαναν το κεφαλάκι τους μετέφεραν στον μπάρμαν μας τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺H Manchester City είναι πολύ πιθανό να αφήσει τον Kalvin Phillips να αποχωρήσει από την ομάδα τον Γενάρη με τις Newcastle και Everton να ενδιαφέρονται για τον παίχτη.


🍺Άλλος ένας Άγγλος που είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη είναι ο Eric Dier της Tottenham, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Σπορτινγκ Λισαβώνας.


🍺Η Brentford ενδιαφέρεται για τον 22χρονο εξτρέμ της Sunderland, Jack Clarke, για τον οποίο είναι πολύ πιθανό να καταθέσει πρόταση ύψους 15 εκ. λιρών τον Γενάρη.


🍺O Bruno Guimaraes ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Newcastle για ακόμα 5 χρόνια στο οποίο φημολογείται πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 100 εκ. λιρών.


🍺Στα της Championship, ο Wayne Rooney επέστρεψε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στον πάγκο της Birmingham, με τον μισθό του να είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από αυτόν του προκατόχου του John Eustace, ο οποίος αποχώρησε έχοντας την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ στο οποίο θα ασχοληθούμε με το ένα πρόβλημα που βρήκαμε για κάθε ομάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ μετά και τις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page