top of page

Barman Tales 12/11

#barmantales Είτε με ανοιχτές, είτε με κλειστές pubs, η επαφή του μπάρμαν με τους θαμώνες του ειναι τακτική. Όπως και στο προηγούμενο lockdown έτσι και τώρα ο μπάρμαν έχει στήσει την διαδικτυακή του pub και τα πίνει με τους αγαπημένους του θαμώνες. Αφού τους μέθυσε λοιπόν για ακόμα μια φορά, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νεα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Οι Tottenham και Everton έκαναν επίσημη πρόταση το καλοκαίρι στην Chelsea για τον Kurt Zouma. Οι μπλε απέρριψαν και τις δύο προτάσεις καθώς όπως είπαν η τιμή του παίχτη είναι στα 40 εκ. λίρες, ποσό που καμία ομάδα δεν ήθελε να καλύψει.

🍺Η Arsenal ξεκίνησε συζητήσεις με την Salzburg για τον 20χρονο μέσο Dominik Szoboszlai. Οι κανονιέρηδες λογικά θα καταθέσουν πρόταση 25 εκ. ευρώ για τον Ούγγρο.

🍺Ο Olivier Giroud σκέφτεται πολυ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Γενάρη από την Chelsea μιας και ψάχνει χρόνο συμμετοχής για να είναι στο ρόστερ της εθνικής Γαλλίας στο Euro του καλοκαιριού.

🍺Η Manchester United, όπως είχαμε πει και παλιότερα, είναι απογοητευμένη από τον Mason Greenwood τόσο για την απόδοση του στις προπονήσεις, όσο και για την συνολική του συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του.

🍺H Burnley θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του James Tarkowski, ειδικά μετά και το έντονο ενδιαφέρον της West Ham το καλοκαίρι. Η απάντηση του 27χρονου Άγγλου σέντερ μπακ στην πρόταση της Burnley; "Δεν είναι καν κοντά στο να είναι καλή πρόταση". Ο παίχτης έχει αποφασίσει πως δεν θα ανανεώσει με την ομάδα.

🍺Η Leicester άνοιξε συζητήσεις με τον 32χρονο αμυντικό της Jonny Evans για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Όπως πάντα, μπορείτε να ρωτήσετε στα σχόλια για την ομάδα σας και ο μπάρμαν θα σας απαντήσει.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page