top of page

Barman Tales 12/12

Πέμπτη σήμερα και ο μπάρμαν μας ακόμα μία εβδομάδα πιστός στο ραντεβού του, σας μεταφέρει τα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺-Arsenal και Everton θα συναντηθούν με τον Carlo Ancelotti για να συζητήσουν για πιθανή συνεργασία. Η Arsenal έχει 10 κανονίσει ήδη συνεντεύξεις με 10 προπονητές.

🍺-Ο Duncan Ferguson αν και μετά την νίκη το Σάββατο, απέναντι στην Chelsea, έχει αποκτήσει υποστηρικτές, δεν επιθυμεί να μείνει αυτός στον πάγκο ως πρώτος προπονητής της Everton.

🍺- Η Manchester City είναι δεδομένο πως θα υπογράψει έναν αμυντικό τον Γενάρη. Τα 2 ονόματα που ακούγονται έντονα είναι των Samuel Umtiti της Barcelona και Nathan Ake της Bournemouth.

🍺-H Aston Villa ενδιαφέρεται έντονα για τον Κροάτη διεθνή αμυντικό της Μπεσίκτας, Domagoj Vida και αναμένεται να καταθέσει πρόταση τον Γενάρη.

🍺-H Chelsea ετοιμάζεται να ανταμείψει με πολυετές συμβόλαιο τον Fikayo Tomori.

🍺-Η Arsenal σκέφτεται πολύ σοβαρά να κόψει τον δανεισμό του Eddie Nketiah από την Leeds, μιας και ο παίχτης δεν αγωνίζεται. Αν γίνει αυτό η Bristol City έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίχτη.

🍺-Aston Villa και Celtic ενδιαφέρονται για τον Omar Elabdellaoui του Ολυμπιακού. Η περίπτωση του όμως για τον Γενάρη φαντάζει δύσκολη.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα.

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από τον μπάρμαν μας🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comments


bottom of page