top of page

Barman Tales 12/8


Μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα αυτή που μας πέρασε, με τον μπάρμαν μας να έχει το ένα αυτί στα μεταγραφικά νέα του νησιού και το άλλο στη δύσκολη επικαιρότητα της Ελλάδας. Παρά την όλη κατάσταση όμως, είναι εδώ για ακόμα μια εβδομάδα και αφού μέθυσε τους θαμώνες του, αυτοί του εκμυστηρευθήκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία σας μεταφέρει για ακόμα μια Πέμπτη.


🍺H Tottenham έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Lautaro Martinez της Inter και μάλιστα είναι διατεθημένη να πληρώσει 60εκ λίρες για τον Αργεντινό. Το θέμα προσωρινά κολλάει στο ότι η Ίντερ δεν θέλει να πουλήσει και τον Lukaku και τον Martinez. Στο μέτωπο του Kane η διοίκηση αν και δεν το βγάζει προς τα έξω είναι απογοητευμένη με τον παίχτη, αλλά έστω και έτσι δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί λιγότερα από 140 εκ λιρες για τον αρχηγό της.


🍺Μετά τον τραυματισμό του Fofana, η Leicester θα κοιτάξει να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Το όνομα που είναι πρώτο στη λίστα της ομάδας είναι ο Jannik Vestergaard για τον οποίο η ομάδα ήδη μιλάει με τη διοίκηση της Southampton και ακούγεται έντονα πως έχει ήδη υπάρξει συμφωνία. Το deal φημολογείται πως θα κλείσει γύρω στα 15 εκ. λίρες.


🍺H Arsenal θα προσπαθήσει να φέρει ανταγωνισμό στο τέρμα για τον Bernd Leno με τον Aaron Ramsdale να είναι στην κορυφή της λίστας, αλλά τα 30 εκ. λίρες που ζητάει η Sheffield United είναι πολλά. Οι δύο ομάδες συζητάνε μεταξύ τους για να βρεθεί η χρυσή τομή αλλά ακόμα υπάρχει μεγάλη απόσταση.


🍺Η West Ham προσπαθεί να κάνει τον Nikola Milenkovic κάτοικο Λονδίνου, αλλά το χάσμα με την Fiorentina είναι αρκετά μεγάλο. Παρ’όλα αυτά οι Άγγλοι θέλουν να συμφωνήσουν τους προσωπικούς όρους με τον 23χρονο αμυντικό ώστε και ο ίδιος να πιέσει τους Ιταλούς για την μεταγραφή.


🍺Aston Villa και Tottenham φημολογείται πως ετοιμάζουν πρόταση για τον αρχηγό της Southampton James Ward Prowse. Η αρχική πρόταση θα είναι γύρω στα 25 εκ. λίρες, ποσό πολύ χαμηλότερο από αυτό που θα ζητήσει η Southampton.


🍺Η Newcastle είναι από τις πιο ήσυχες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι στιγμής. Το πιο πρόσφατο νέο που ακούστηκε για την ομάδα είναι πως ρώτησε την Liverpool για τον 24χρονο αμυντικό Nathaniel Phillips και αναμένουμε να δούμε την αντίδραση της. Παράλληλα η ομάδα προσπαθεί να κλείσει σύντομα και το θέμα του Joe Willock με τον οποίο υπάρχει μεγάλη απόσταση στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του παίχτη, παρά τη συμφωνία με την Arsenal.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page