top of page

Barman Tales 13/1


Βρισκόμαστε στην καρδιά της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία και ο μπάρμαν μας δεν προλαβαίνει να καταγράφει τις φήμες που ακούει καθημερινά. Με τις ομάδες να είναι αρκετά δραστήριες και τους θαμώνες του μπάρμαν αντίστοιχα ενημερωμένους, αφού τους μέθυσε για ακόμα μία εβδομάδα, άκουσε και αφού φίλτραρε, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού,


🍺Ο Antonio Conte συναντήθηκε με τον Daniel Levy αυτή την εβδομάδα και οι δυο τους συμφώνησαν πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί με ένα δεξιό μπακ, έναν μέσο και έναν επιθετικό στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου της Tottenham. H πρώτη κίνηση που ίσως δούμε είναι αυτή του Adama Traore, τον οποίο ο Conte βλέπει ως δεξιό φουλ μπακ στην ομάδα, κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει και με τον Victor Moses επί των ημερών του στην Chelsea.

🍺Μετά την απόκτηση των Kieran Trippier και Chris Wood, η Newcastle ακούγεται πολύ έντονα πως έχει κάνει πρόταση στη Σεβίλλη για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, Diego Carlos. Η πρόταση είναι ύψους 28 εκ. λιρών αλλά η Σεβίλη ζητάει ένα ποσό κοντά στα 40.

🍺Η Aston Villa είναι ξεκάθαρο πως στη μετά-Grealish εποχή, μεταγραφικά έχει αλλάξει επίπεδο. Μετά την απόκτηση του Lucas Digne φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Yves Bissouma της Brighton. Αν όχι τον Γενάρη, πολύ πιθανό να κάνει κίνηση το καλοκαίρι για τον 25χρονο μέσο.


🍺Η West Ham έχει καταθέσει πρόταση για τον 25χρονο επιθετικό της Φλαμένγκο, Gabriel Barbosa. Ο παίχτης φαίνεται πως πιέζει την ομάδα να τον αφήσει να φύγει στο τέλος του μήνα.


🍺H Crystal Palace γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Eddie Nketiah της Arsenal του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Οι αετοί βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με την Arsenal όσο και με τον παίχτη. Η Arsenal βέβαια διατυμπανίζει προς τα έξω πως ο Nketiah θα μείνει στην ομάδα. Ίδωμεν..

🍺H Burnley μετά την απώλεια του Chris Wood ψάχνει να ενισχυθεί, μήπως και σώσει τη σεζόν. Ακούγεται πως θα κάνει σύντομα κίνηση για τον μέσο της Λανς, Seko Fofana, με φήμες από pubs του Burnley να λένε πως ετοιμάζεται πρόταση ύψους 17 εκ. ευρώ προς τη Γαλλική ομάδα.

🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αφού σας θυμίσουμε τον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram της σελίδας μας όπου δίνουμε μία φανέλα της West Bromwich σε έναν τυχερό, έρχεται νέο επεισόδιο Matchdays την ερχόμενη Κυριακή.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page