top of page

Barman Tales 13/5


Με την εστίαση να ανοίγει και σε εσωτερικούς χώρους τη Δευτέρα στην Αγγλία, ο μπάρμαν μας ανυπομονεί να υποδεχτεί του θαμώνες του και στην μπάρα για να τους έχει από κοντά. Μέχρι τότε όμως τους πότιζε στους εξωτερικούς χώρους της pub του και αφού τους μέθυσε, αυτοί του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει


🍺Το συμβόλαιο του Roy Hodgson με την Crystal Palace λήγει το καλόκαιρι και προς το παρόν το φαβορί για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας είναι ο Frank Lampard.


🍺Η Manchester United θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι και τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα της ομάδας προς το παρόν είναι ο 23χρονος Christian Romero της Αταλάντα, ο 21χρονος Sven Botman της Λιλ και ο 22χρονος Jules Kounde της Σεβίλλης.

🍺Η Arsenal ενδιαφέρεται για τον Moussa Dembele της Λυών ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης.


🍺Σε περίπτωση που ο Sam Allardyce δεν συνεχίσει στον πάγκο της West Brom, φαβορί για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Chris Wilder που είναι ελεύθερος μετά και την αποχώρηση του από την Sheffield United.


🍺O Yves Bissouma ζήτησε από την Brighton να τον αφήσει να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι. Για τον 24χρονο μέσο ενδιαφέρονται οι Manchester City, Liverpool και Arsenal όπως και η Μαρσέιγ από τη Γαλλία.


🍺Η Premier League συμφώνησε νέο τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο ύψους 4,5 δις (!) λίρες με τις Sky Sports, BT Sport και Amazon Prime! Από αυτά, τα 100 εκ. λίρες είναι χρήματα που θα δοθούν στις μικρότερες κατηγορίες για την ενίσχυση τους.


🍺Και από Σκωτία μεριά, όπως όλα δείχνουν νέος προπονητής της Celtic θα είναι ο Eddie Howe, με τον πρώην προπονητή της Bournemouth να καλείται να επαναφέρει του Κέλτες στους τίτλους.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page