top of page

Barman Tales 12/9

#barmantales Μία εβδομάδα γεμάτη αγώνες εθνικών ομάδων αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον μπάρμαν μας από το να κάνει το έργο του και αυτή την εβδομάδα και αφού έμαθε, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στο νησί την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Chelsea ενημέρωσε τους ατζέντηδες της να είναι έτοιμοι καθώς η ομάδα πιστεύει πως θα μειωθεί η ποινή της και θα μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Γενάρη

🍺Η Manchester City προσπάθησε να υπογράψει τον Milan Skriniar της Ίντερ αλλά οι Ιταλοί αρνήθηκαν. Παρ’όλα αυτά θα ξαναπροσπαθήσουν τον Γενάρη.

🍺Η Manchester United ετοιμάζει πρόταση 90 εκ. λιρών για τον Declan Rice στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

🍺Ο Wilfried Zaha τερμάτισε τα συμβόλαια με τους ατζέντηδες του καθώς δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την μεταγραφή του το καλοκαίρι. O Roy Hodgson από την άλλη ανέφερε πως στα γραφεία του συλλόγου δεν ήρθε πρόταση από καμία από τις ομάδες τις οποίες ο Zaha σκεφτόταν.

🍺Dortmund και Manchester United συναντήθηκαν το καλοκαίρι για την περίπτωση του Jadon Sancho αλλά ο άγγλος δεν ήθελε να αφήσει τους Γερμανούς.


🍺Ο γιος του παλιού ιδιοκτήτη της Liverpool George Gillett είναι σε συζητήσεις για να αγοράσει την Derby County

🍺Η υπόθεση της Manchester City με την UEFA για το financial fair play φημολογείται ότι μπορεί να μην έχει λυθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

That’s all chaps για αυτή την εβομάδα! Απολαύστε την επιστροφή της Premier League το ΣΚ και ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με περισσότερα νέα!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page