top of page

Barman Tales 14/1



Με τα κρύα να κάνουν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα η μυρωδιά της Αγγλίας είναι ακόμα πιο έντονη στην χώρα μας. Και μιλώντας για Αγγλία, ο μπάρμαν μας για ακόμα μία εβδομάδα, μέθυσε τους Βρετανούς θαμώνες του! Έτσι αυτοί με την σειρά τους, του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε, τα οποία αφού φίλτραρε σας τα μεταφέρει.

🍺H σίγουρη μεταγραφή του Ιανουαρίου είναι πως η Wolves θα αποκτήσει έναν επιθετικό να καλύψει το κενό του Raul Jimenez. Έχει γίνει παρέλαση ονομάτων μα τα επικρατέστερα μέχρι τώρα να είναι αυτά των Diego Costa και Andy Delort της Μονπελιέ.

🍺Μια ακόμα σίγουρη μεταγραφή θα είναι και επιθετικού στην West Ham. Μετά την φυγή του Haller τα ‘’σφυριά’’ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, με τον επικρατέστερο αυτή τη στιγμή να είναι ο Josh King της Bournemouth. Προτίμηση του David Moyes είναι οι Boulaye Dia της Ρεμς και Patson Daka της Σαλτσμπουργκ, αλλά και οι δύο φαίνονται εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις.

🍺H Arsenal έχει βάλει στο μάτι και παρακολουθεί τον 21χρονο εξτρέμ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Manor Solomon, με σκοπό να του κάνει πρόταση το καλοκαίρι.

🍺Ο Fikayo Tomori είναι πολύ κοντά στο να δοθεί δανεικός στην Milan ως το καλοκαίρι, μιας και ο Frank Lampard θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής εκτός ομάδας.

Στα των μπλε επίσης, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σκέφτεται να φέρει τον Avram Grant πίσω στην Chelsea με σκοπό να προσφέρει έτσι βοήθεια στον Frank Lampard.

🍺Η Burnley θα κινηθεί για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού της Everton, Jonjoe Kenny. Η ομάδα είχε κινηθεί και στο παρελθόν για την απόκτηση του αλλά είχε αποτύχει.

🍺Η Aston Villa θέλει να κάνει μόνιμο κάτοικο Μπέρμινγχαμ τον Ross Barkley, αλλά η Chelsea δεν θέλει να πουλήσει φθηνά τον παίχτη, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για τα επόμενα 2μιση χρόνια.


🍺Και στα της Championship, μια πολύ σημαντική προσθήκη για την Stoke, μιας και ο Jack Clarke της Tottenham είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του στην Stoke. Επίσης πολύ πιθανό ο Jack Wilshere να υπογράψει με την Bournemouth μέχρι το τέλος της χρονιάς.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page