top of page

Barman Tales 14/10


Στα αρνητικά αυτής της εβδομάδας είναι πως η Εθνική μας ομάδα δυστυχώς δεν θα είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλα στα θετικά είναι πως η δράση στα Αγγλικά γήπεδα επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε μία εβδομάδα γεμάτη νέα, με πρώτο και καλύτερο την εξαγορά της Newcastle, ο μπάρμαν μας αφού μέθυσε πάλι τους θαμώνες του, έμαθε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα αυτή της εβδομάδας από τις pubs του μεγάλου νησιού.

🍺Ο Mino Raiola αναμένεται να έχει συζητήσεις με την Manchester City τον Γενάρη για πιθανή μεταγραφή του Erling Braut Haaland το καλοκαίρι στους Citizens. Την ίδια ώρα ο Phil Foden είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβόλαιου του με την ομάδα που λήγει το 2024.

🍺Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόλυση του Steve Bruce από τον πάγκο της Newcastle. Φαβορί για τη διαδοχή του προς το παρόν είναι οι Lucien Favre και Frank Lampard.

🍺Στα των παιχτών της Newcastle, η νέα διοίκηση της ομάδας επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Wesley Fofana για να εξετάσουν την περίπτωση μεταγραφής του τον Γενάρη από τη Leicester.


🍺Οι παίχτες της Southampton πιστεύουν πως είναι θέμα εβδομάδων η απόλυση του Ralph Hasenhuttl από την ομάδα. Ένα από τα ονόματα που εξετάζει η διοίκηση πάντως σε περίπτωση απομάκρυνσης του 54χρονου τεχνικού είναι ο Eddie Howe.

🍺Ο 28χρονος τερματοφύλακας της West Brom, Sam Johnstone, φαίνεται πως είναι περιζήτητος στην αγορά με τις Tottenham, West Ham και Southampton να ενδιαφέρονται για την περίπωση του.

🍺Η Leeds είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου επιθετικού της Εσπανιόλ, Mateo Joseph Fernandez. Οι Άγγλοι έχουν προσφέρει το ποσό των 500,000 ευρώ, με τους Ισπανούς να ζητούν 1.1 εκ. ευρώ. Η χρυσή τομή αναμένεται να βρεθεί κάπου στη μέση.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page