top of page

Barman Tales 14/11

#barmantales Προπαρασκευή σήμερα και ο μπάρμαν μας στο καθιερωμένο του ραντεβού με εσάς, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που ‘’ψάρεψε’’ από τις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺-Η Mancester City είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο και γι’αυτό τον λόγο θα επενδύσει 100 εκ. λίρες για μεταγραφές τον Γενάρη. Ένα από τα ονόματα που θέλει να κυνηγήσει αν όχι για τον Γενάρη, για το καλοκαίρι είναι ο 17χρονος Eduardo Camavinga της Ρέν.

🍺- Η Tottenham έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Memphis Depay και όπως φαίνεται θα καταθέσει πρόταση 50 εκ. λιρών τον Γενάρη στην Λυών

🍺-Η Liverpool είναι σε επαφή με την Bournemouth για να υπογράψει τον Ryan Fraser τον Γενάρη

🍺- Η διοίκηση της Arsenal έδωσε προθεσμία 6 παιχινιδιών στον Unai Emery για να αποδείξει ότι είναι ακόμα ο κατάλληλος για τον πάγκο της ομάδας.

🍺- Tottenham, Chelsea(σε περίπτωση που αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών), Watford και Norwich θα δώσουν μάχη για την υπογραφή του επιθετικού την Metz, Habib Diallo, ο οποίος έχει σκοράρει 8 γκολ σε 13 συμμετοχές φέτος

🍺-Η διοίκηση της West Ham είναι απογοητευμένη με τις εμφανίσεις του Roberto, έπειτα και τα 13 γκολ σε 6 αγώνες που έχει δεχτεί και για αυτόν τον λόγο σκέφτεται να αγοράσει τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

🍺-Arsenal, Liverpool και Manchester United παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη του 16χρονου Jovan Malcolm και αν συνεχίσει έτσι θα κινηθούν για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα. Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από τον μπάρμαν μας🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 16/5

Barman Tales 9/5

Barman Tales 2/5

bottom of page