top of page

Barman Tales 14/4


Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία σε όλα τα πρωταθλήματα στην Αγγλία και παρά το γεγονός πως πολλά δεν έχουν κριθεί ακόμα, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει για τα καλά την προετοιμασία τους για το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Πιστός στην αγαπημένη του ρουτίνα, ο μπάρμαν μας αφού πότισε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺Manchester United και Tottenham ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα της West Brom, Sam Johnstone.


🍺Η Aston Villa ενδιαφέρεται για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό της Γλάντμπαχ, Matthias Ginter, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Η ομάδα βέβαια αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό καθώς για τον παίχτη ενδιαφέρονται αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης.


🍺Ο Fabio Carvalho θα πρέπει να θεωρείται παίχτης της Liverpool. Αν και όλοι θα περίμεναν πως θα έρθει ως ελεύθερος μιας και λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, η Liverpool συμφώνησε να πληρώσει ένα ποσό για τον παίχτη καθώς η μεταγραφή κανονικά θα έπρεπε να γίνει το Γενάρη. Το καλύτερο απ'όλα όμως είναι πως η υπήρχε συμφωνία με την πρώην ομάδα του Carvalho, την Balham FC πως αν πωληθεί ο παίχτης η ομάδα θα λάβει ένα μικρό ποσοστό της μεταγραφής. Αν έφευγε ελεύθερος αυτό δεν θα γινόταν αλλά τώρα η μικρή ομάδα της Balham θα βάλει στα ταμεία της ένα πολύ σημαντικό ποσό για το μέγεθος της.

🍺Η Brentford συζητάει με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον 21χρονο εξτρέμ, Mykhaylo Mudryk. Οι μέλισσες προσπάθησαν να αποκτήσουν τον παίχτη και τον Γενάρη όταν και απέτυχαν αλλά πλέον με την κατάσταση στην Ουκρανία τα δεδομένα έχουν αλλάξει.


🍺Η Fulham έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται για την Premier League, με την ομάδα να ετοιμάζεται να κάνει μόνιμο το δανεισμό του 22χρονου εξτρέμ Manor Solomon, πληρώνοντας στη Σαχτάρ Ντόνετσκ το ποσό των 7 εκ. ευρώ.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας την Κυριακή θα ανεβεί το νέο μας podcast με ένα θέμα ποδοσφαιρικής ιστορίας μιας και θα μιλήσουμε για τις αρχαιότερες ομάδες του νησιού.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page