top of page

Barman Tales 14/7


Εβδομάδα με πολύ (πάρα πολύ πιο σωστά) υψηλές θερμοκρασίες διανύουμε στην Αγγλία και αναγκαστικά οι pubs έχουν γεμίσει με πελάτες που αναζητούν μια κρύα μπύρα για να δροσιστούν! Ανεξαρτήτου καιρού οι θαμώνες του μπάρμαν μας είναι σταθεροί στο πόστο τους και ο μπάρμαν μας αφού τους πότισε για ακόμα μια εβδομάδα, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού.

🍺H Manchester United βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Lisandro Martinez με το deal να κλείνει στα 50 εκ. ευρώ ενώ συμφωνία φαίνεται πως έχει υπάρξει με την Barcelona για τον Frenkie de Jong έναντι 65 εκ. ευρώ.


🍺Η Chelsea μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Kalidou Koulibaly, ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του 26 χρονου αμυντικού της PSG, Presnel Kimpembe.


🍺Η Newcastle είναι σε συζητήσεις με την Real Sociedad για την απόκτηση του 22χρονου Σουηδού επιθετικού Alexander Isak, ο οποίος εντυπωσίασε στο Euro της περασμένης χρονιάς.


🍺Η West Ham ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Σασουόλο, Gianluca Scamacca. Η ομάδα του τον κοστολογεί στα 50 εκ. ευρώ και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.


🍺H Everton ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Adama Traore, με την Wolves να ζητάει μόλις 10 εκ. λίρες για να αφήσει τον παίχτη να αποχωρήσει από την ομάδα.

🍺Η Leeds United περιμένει την απάντηση της Club Brugge για τον 21χρονο Βέλγο επιθετικό Charles de Ketelaere. Ο παίχτης προτιμάει να αγωνιστεί για τη Μίλαν η οποία όμως έχει καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκ. ευρώ σε αντίθεση με της Leeds η οποία είναι στα 37 εκ.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανεβεί το νέο μας podcast για τις επικείμενες αλλαγές του ποδοσφαίρου που θα δοκιμαστούν στην Ολλανδία.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page