top of page

Barman Tales 15/2


Ημέρα των ερωτευμένων χθες αλλά οι θαμώνες του μπάρμαν μας δεν πτοήθηκαν και ήταν πιστοί στο ραντεβού τους στην αγαπημένη τους παμπ. Εκεί αφού ήπιαν τις μπύρες τους και είδαν τα αγαπημένα τους ματς, εκμυστηρεύτηκαν στον μπάρμαν μας τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺H Tottenham κοιτάζει από κοντά την περίπτωση του Conor Gallagher. Σε περίπτωση που ο 24χρονος Άγγλος δεν ανανεώσει με την Chelsea η Tottenham θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση του.


🍺Η Newcastle ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Ισλανδό εξτρέμ της Τζένοα, Albert Gudmundsson. Για τον παίχτη φημολογείται ότι ενδιαφέρεται και η West Ham. 


🍺H Manchester United έχει τον Dan Ashworth ως κορυφαίο στόχο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή της. O Ashworth βρίσκεται στη Newcastle αλλά η διοίκηση της INEOS είναι αποφασισμένη να τον πείσει να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.


🍺Η Crystal Palace προσπαθεί να πείσει τον Kieran Mckenna να καθίσει στον πάγκο της ομάδας αλλά ο Άγγλος τεχνικός προτιμάει να παραμείνει στην Ipswich τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.  Προς το παρόν η ομάδα έχει στραφεί στον Oliver Glasner.


🍺Η Arsenal έστειλε σκάουτερ το Σάββατο στο ματς μεταξύ Wolves - Brentford με σκοπό να δει από κοντά τους Pedro Neto και Ivan Toney οι οποίοι είναι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας. 


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τους πιο υποτιμημένους παίχτες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. 


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page