top of page

Barman Tales 15/7


Τέλος το Euro 2020 και αυτό βοήθησε στο να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα στις pubs. Ομολογουμένως το αποτέλεσμα στεναχώρησε όλο το νησί το οποίο για να ξεχαστεί ξεκίνησε να ασχολείται και πάλι με τις ομάδες του. Για ακόμα μία εβδομάδα λοιπόν, αφού ο μπάρμαν μας μέθυσε τους θαμώνες του, αυτοί του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει.


🍺H Manchester United είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου με τον Raphael Varane. Με αυτή τη συμφωνία η ομάδα θα προσπαθήσει να βάλει έναν ακόμα μοχλό πίεσης στην Ρεαλ Μαδρίτης ώστε να πουλήσει τον παίχτη. Επίσης οι κόκκινοι διάβολοι κοιτάζουν από πολύ κοντά την περίπτωση του Kieran Trippier, ο οποίος πιέζει και από τη μεριά του την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς θέλει απελπισμένα να επιστρέψει στην Premier League.

🍺Η Tottenham είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου Ιάπωνα αμυντικού της Bologna, Takehiro Tomiyasu έναντι 15 εκ. λιρών. Επίσης έχει κάνει τον Danny Ings προτεραιότητα της, με την πεποίθηση πως θα αγωνιστεί μαζί με τον Kane, για τον οποίο η ομάδα είναι αισιόδοξη πως θα παραμείνει κάτοικος βόρειου Λονδίνου.


🍺Η Everton θέλει να αποκτήσει δεξίο οπισθοφύλακα το καλοκαίρι και προς το παρόν προτεραιότητες της είναι οι Max Aarons της Norwich και Denzel Dumfries της Άιντχόφεν.


🍺Η West Ham είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα της PSG, Alfonso Areola ως δανεικό, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.


🍺Η νεοφώτιστη της σεζόν Watford ενδιαφέρεται για τον 30χρονο Δανό αμυντικό της Udinese, Jens Stryger. Το deal θα είναι εύκολο να ολοκληρωθεί μιας και οι δύο ομάδες έχουν κοινό ιδιοκτήτη.


🍺Στα της Championship, η Bournemouth αποσκοπει στο να είναι πρωταγωνίστρια την επόμενη χρονιά στην κατηγορία και μετά την απόκτηση του Emiliano Marcondes από την Brentford έχει βάλει στο μάτι τον 22χρονο μέσο της Ipswich, Flynn Downes.


🍺🍺🍺Τέλος, αύριο θα ανέβει το νέο μας podcast για το οποίο μπορούμε να σας πούμε πως αν αγαπάτε ή ζείτε στο Λονδίνο τότε ίσως το αγαπήσετε λίγο παραπάνω.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page