top of page

Barman Tales 15/9


Μπορεί να μην είχαμε αγωνιστική δράση στην Αγγλία λόγω του θανάτου της βασίλισσας, αλλά δυο πράγματα δεν σταμάτησαν στο νησί. Πρώτον οι ομάδες να βολιδοσκοπούν την αγορά και δεύτερον οι θαμώνες του μπάρμαν μας να πίνουν τις μπύρες τους. Έτσι για ακόμα μια εβδομάδας αφού τους πότισε ο μπάρμαν μας, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺O ιδιοκτήτης της Chelsea, Todd Boehly, προσέφερε 7 εκ. λίρες στο αθλητικό διευθυντή της PSG, Luis Campos για να τον πείσει να έρθει αμέσως στην ομάδα.


🍺Η λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Graham Potter στον πάγκο της Brighton περιλαμβάνει τους Frank Haise της Λανς, Kjetil Knutsen της Μπόντο Γκλιμτ και τον πρώην προπονητή της Σαχτάρ, Roberto de Zerbi.


🍺O Mikel Arteta θέλει να στείλει δανεικό τον 19χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Marquinhos ώστε να ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης με τον Saliba.


🍺H Everton παρακολουθεί στενά τον 27χρονο εξτρέμ της Φέρεντσβαρος, Adama Traore (όχι τον γνωστό), ο οποίος έχει σκοράρει 12 γκολ σε 12 ματς για την Ουγγρική ομάδα.


🍺Η West Ham ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 29χρονου Ιρλανδού αμυντικού της Sheffield United, John Egan, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν και η περίπτωση του είναι δύσκολη λόγω του ότι η ομάδα της Sheffield κυνηγάει την απευθείας άνοδο στην Premier League.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας την ερχόμενη Κυριακή, έπειτα από 3 μήνες αναμονής, επιστρέφει η σειρά Matchdays με το πρώτο επεισόδιο της νέα σεζόν να μας έρχεται από το Villa Park της Aston Villa.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page