top of page

Barman Tales 16/11



Η Αγγλία έχει αρχίσει σιγά σιγά να βάζει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της και το ίδιο συμβαίνει και στην παμπ του μπάρμαν μας ο οποίος αφού στόλισε την παμπ του αυτή την εβδομάδα και κέρασε τους θαμώνες του με λίτρα μπύρας, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺H Manchester United είναι ανοιχτή σε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία για τον Casemiro, για τον οποίο αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον τον Γενάρη.


🍺Η Arsenal αναμένεται να ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Douglas Luiz τον Γενάρη, με τον 25χρονο μέσο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Mikel Arteta.


🍺Η Chelsea θέλει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, αλλά είναι αποφασισμένη να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να βγει στην αγορά. Ο Γενάρης αναμένεται να είναι ήσυχος για τους «Μπλε».


🍺Η Tottenham ενδιαφέρεται για τον 20χρονο εξτρέμ της Juventus, Samuel Iling-Junior, για την απόκτηση του οποίου υπάρχει περίπτωση να κινηθεί τον Γενάρη.


🍺Στα της Championship, η Leeds θα ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του 17χρονου μέσου της ομάδας, Archie Gray, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών και η Liverpool.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τα 10 μεγαλύτερα flops της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comentários


bottom of page