top of page

Barman Tales 16/12


Γεμάτη παιχνίδια και κρούσματα Covid η εβδομάδα στην Αγγλία, κάτι το οποίο δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη και την αγωνιστική δράση στην Premier League. Ελπίζοντας όλοι οι παίχτες να αναρρώσουν γρήγορα,ο μπάρμαν μας στην pub του κερνάει το καλύτερο γιατροσόφι για τα πάντα, κοινώς την μπύρα! Έτσι οι υγιείς μεν αλλά μεθυσμένοι δε θαμώνες του, του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία για ακόμα μια εβδομάδα σας μεταφέρει.


🍺Πολλές φήμες έχουν αρχίσει να ακούγονται στο νησί πως ο Conor Gallagher, ο οποίος είναι δανεικός στην Crystal Palace, μπορεί να επιστρέψει τον Γενάρη στην Chelsea. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο 21χρονος μέοος έχει ρήτρα στο δανεισμό του, πως αν παίξει πάνω από το 50% των ματς της Crystal Palace, τότε η Chelsea δεν μπορεί να τον καλέσει πίσω πριν το τέλος του δανεισμού του.


🍺H West Ham είναι έτοιμη να προχωρήσει το θέμα του 24χρονου κεντρικού αμυντικού της Liverpool, Nathaniel Phillips. Οι Hammers θέλουν οπωσδήποτε σέντερ μπακ τον Γενάρη και ο Phillips, ο οποίος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, φαντάζει ως η ιδανική λύση αυτή τη στιγμή.


🍺H Newcastle είναι φως φανάρι πως θέλει επειγόντως σέντερ μπακ για να σωθεί η χρονιά. Για αυτό το λόγο η ομάδα έχει βάλει ψηλά στην λίστα της για τον Γενάρη, τον 21χρονο αμυντικό της Λιλ, Sven Botman. Ο παίχτης είχε έντονο φλερτ το καλοκαίρι με την Wolves.


🍺Everton και Leicester ακούγεται πως ενδιαφέρονται για τον 30χρονο σέντερ μπακ της Brentford, Pontus Jansson. To συμβόλαιο του Σουηδού με τις μέλισσες λήγει το καλοκαίρι.


🍺Η Tottenham θελει να αφήσει τον Dele Alli να φύγει δανεικός τον Γενάρη, μήπως και ξαναβρεί την φόρμα του. Για τον παίχτη ρώτησε ήδη η Newcastle.


🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship γίνονται πραγματάκια στη Middlesbrough. Η έλευση του Chris Wilder στον πάγκο της ομάδας έχει φέρει άλλο αέρα και η ομάδα βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς μακριά από τις θέσεις των playoff. Η ομάδα ακούγεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει δύο επιθετικούς τον Γενάρη. Ο ένας φημολογείται πως είναι ο Dwight Gayle της Newcastle.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page