top of page

Barman Tales 16/2


Τσικνοπέμπτη σήμερα και παρά το γεγονός πως στην Αγγλία δεν υπάρχει αυτή η γιορτή, ο μπάρμαν μας έχει βγάλει τη μικρή ψησταριά του και ετοιμάζεται να κεράσει τους θαμώνες του συνοδευτικό για την μπύρα τους. Με αυτό τον τρόπο θέλει να τους ευχαριστήσει για τα νέα του νησιού που του μεταφέρουν κάθε εβδομάδα, τα οποία αφού έμαθε και αυτή την εβδομάδα σας μεταφέρει από την σταθερή στήλη του.


🍺Παρά τον πακτωλό χρημάτων που έχει ξοδέψει η Chelsea, ακούγεται πολύ έντονα πως οι Μπλε θα μπουν στο παιχνίδι της απόκτησης του Jude Bellingham το καλοκαίρι.


🍺Ο εμίρης του Κατάρ, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani, αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την αγορά της Manchester United ύψους πάνω από 4 δις λίρες μέχρι την Παρασκευή.


🍺Η Leicester προσπαθεί να εντείνει τις προσπάθειες της για την ανανέωση του συμβολαίου του James Maddison το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024, με σκοπό να μην τον χάσει το ερχόμενο καλοκαίρι.


🍺Θεωρείται δεδομένο πως η Tottenham θα αποκτήσει τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Πέρα από το γνωστό ενδιαφέρον της ομάδας για τον David Raya της Brentford, οι Λονδρέζοι ενδιαφέρονται και για τον Bono της Σεβίλλης ο οποίος εντυπωσίασε στο πρόσφατο Μουντιάλ.


🍺Η Leeds φαίνεται πως μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Andoni Iraola της Ράγιο Βαγιεκάνο και του Nuno Espírito Santo (όπου η Αλ-Ιτιχάντ ζητάει 5,3 εκ. λίρες), θα πάει σε μια προσωρινή λύση προπονητή μέχρι το καλοκαίρι, όταν και η αγορά των προπονητών θα είναι καλύτερη.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ το οποίο θα είναι ένα αφιερωματικό στους λόγους της φετινής πορείας της Liverpool και την Κυριακή νέο επεισόδιο Matchdays από τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της Barnet η οποία αγωνίζεται στη National League.


Όπως ξέρετε στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν μας θα σας απαντήσει.


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page