top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Barman Tales 16/4

#barmantales #barmanstayshome Η Πέμπτη είναι η μέρα του μπάρμαν μας και παρά τις δυσκολίες στο να μαζεύει τις πληροφορίες από τους θαμώνες των pubs αυτή την περίοδο, έχει βρει τον τρόπο του και οι πηγές του συνεχίζουν να πίνουν μπύρες ακόμα και από το σπίτι και να του μεταφέρουν ό,τι γνωρίζουν. Έτσι και αυτή την εβδομάδα σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού για αυτή την εβδομάδα.


🍺O Leroy Sane φαίνεται κάθε μέρα να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να φαίνεται πως θα τον κάνουν δικό τους με ένα ποσό κοντά στις 70 εκ. λίρες.

🍺Οι ομάδες της Premier League θα συνεδριάσουν αύριο για να συζητήσουν αν η σεζόν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου. Για να περάσει κάποια πρόταση θα πρέπει να συμφωνήσουν οι 14 από τις 20 ομάδες.

🍺Η Arsenal φαίνεται πως είναι κοντά στην πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή με τον Layvin Kurzawa της Παρί να είναι κοντά στην μεταγραφή του ως ελεύθερος.

🍺Η Chelsea είναι γνωστό πως είδε την πρόταση του Ιανουαρίου για τον Dries Mertens να απορρίπτεται από την Νάπολι. Οι Μπλε φαίνεται πως θα καταθέσουν και δεύτερη πρόταση μιας και ο Βέλγος δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τους Ιταλούς.

🍺Η Newcastle συνεχίζει τις επαφές την με την Λιλ για την απόκτηση του 21χρονου μέσου Boubakary Soumare το καλοκαίρι. Οι Άγγλοι είχαν λάβει αρνητική απάντηση στην πρώτη τους πρόταση τον Γενάρη.

🍺Αφήνουμε μία φήμη εδώ που ακούγεται κάθε μέρα και πιο έντονα στο Λίβερπουλ. Η Everton ενδιαφέρεται για τον James Rodriguez και ψάχνει να βρει τρόπο να τον ντύσει στα μπλε. That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Καλή Ανάσταση σε όλους από τον μπάρμαν σας και μακάρι να είναι η τελευταία φορά που δεν θα κάνετε Πάσχα όπου θέλετε!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

bottom of page