top of page

Barman Tales 16/6


Εβδομάδα που θυμίζει Ελλάδα διανύουμε στην Αγγλία και στις ηλιόλουστες pubs ο κόσμος δροσίζεται με κρύες μπύρες και προσπαθεί να πνίξει τον πόνο του από την πρόσφατη εικόνα της Εθνικής Αγγλίας. Για ακόμα μία εβδομάδα λοιπόν, ο μπάρμαν μας αφού πότισε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺H Manchester City ευελπιστεί πως θα βάλει στα ταμεία της 200 εκ. λίρες από πωλήσεις παιχτών και μέσα από αυτά θα χρηματοδοτήσει και τη μεταγραφή του Kalvin Phillips από την Leeds United. To ποσό μεταγραφής του εκτιμάται πως θα είναι κοντά στα 45 εκ. λίρες.

🍺H Leeds έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ισπανό μέσο της Μπάγερν Μονάχου, Marc Roca, έναντι 12 εκ. ευρώ. Το συμβόλαιο του παίχτη θα είναι τετραετές.


🍺Και μιλώντας για Leeds, ο Raphinha ενώ όλα έδειχναν πως θα γινόταν κάτοικός Βαρκελώνης, όπως φαίνεται αυτό δε θα γίνει καθώς οι Καταλανοί δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν την αγορά του. Έτσι ο παίχτης φαίνεται πως είναι μήλον της έριδος για τις ομάδες του Βόρειου Λονδίνου, Tottenham και Arsenal.

🍺Η Everton έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του James Tarkowski στην ομάδα, αλλά η ανακοίνωση του deal αναμένεται στα τέλη Ιουνίου.

🍺H Nottingham Forest φημολογείται πως είναι κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Manchester United, Dean Henderson ως δανεικό με οψιόν αγοράς τα 20 εκ. λίρες. Συνολικά η Forest θέλει να ξοδέψει 100 εκ. λίρες στην καλοκαιρινή αγορά.


🍺Bournemouth και Nottingham Forest ενδιαφέρονται για τον 27χρονο μέσο της Blackburn, Joe Rothwell. Τα ''Κεράσια'' φαίνεται πως έχουν προβάδισμα σε αυτή την περίπτωση, καθώς και στην περίπτωση του 29χρονου αμυντικού της West Ham, Ryan Fredericks.

🍺Η Fulham ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 30χρονου τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Bernd Leno. Επίσης μαζί με την Nottingham Forest είναι στη μάχη για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Liverpool Neco Williams.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή έρχεται νέο πόντκαστ με ένα θέμα κατάλληλο για την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page