top of page

Barman Tales 16/7

#barmantales Ανοιχτές pubs, μπύρες με τους θαμώνες του, Premier League σχεδόν καθημερινά στην τηλεόραση και η κανονικότητα φαίνεται πως επιστρέψει σιγά σιγά για τον μπάρμαν μας. Σε αυτή την εβδομάδα λοιπόν αφού μέθυσε αρκετό κόσμο, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺Η διοίκηση της City θα δώσει 150 εκ. λίρες στον Pep Guardiola για μεταγραφές. Κύριος στόχος του Ισπανού είναι ο Kalidou Koulibaly.

🍺Ο Frank Lampard είναι απογοητευμένος από τον Kepa και γι'αυτό τον λόγο ψάχνει έναν κορυφαίο τερματοφύλακα. Η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Jan Oblak για τον οποίο σκέφτεται να κάνει πρόταση ύψους 100 εκ. ευρώ.

🍺O Nuno Espirito Santo αναμένεται να συμφωνήσει σύντομα για νέο συμβόλαιο με την Wolves.

🍺Ο Willian κάνει τα πάντα για να ανανεώσει με την Chelsea, αλλά η Tottenham προσέφερε στον παίχτη ένα μεγάλο μπονους υπογραφής για να τον δελεάσει να μετακομίσει πιο βόρεια στο Λονδίνο.

🍺Μένοντας στα της Tottenham, ο Eric Dier ζήτησε διπλασιασμό αποδοχών για να υπογράψει νέο συμβόλαιο του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου. Αυτό μεταφράζεται σε 60,000 λιρες την εβδομάδα. Προσωπικά θα ήθελα να ήμουν εκεί όταν ο Levy άκουσε αυτή την είδηση...

🍺Στην περίπτωση που η Manchester United δεν προκριθεί στο Champions league θα χάσει ένα μπόνους 25 εκ. λιρών από το συμβόλαιο που έχει με την Adidas.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα.

Ραντεβού την επομένη εβδομάδα με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page