top of page

Barman Tales 17/2


Εβδομάδα των ερωτευμένων ελέω Βαλεντίνου και ο μπάρμαν μας γιορτάζει τον έρωτα του με την αγαπημένη του μπύρα κερνώντας τους σταθερούς του θαμώνες λίτρα αυτού του αγιάσματος. Αφού τους κέρασε και τους μέθυσε λοιπόν, αυτοί του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία Πέμπτη.


🍺Η Chelsea έχει βάλει ως προτεραιότητα για τα καλοκαιρινά της ψώνια τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Σεβίλλης Joules Kounde. Επίσης στη λίστα της ομάδας είναι τόσο ο Declan Rice αν και είναι πολύ ακριβή η περίπτωση του.

🍺Η Aston Villa είναι διατεθειμένη να ξοδέψει μέχρι και 50 εκ λίρες το καλοκαίρι για την μεσαία της γραμμή με τον 25χρονο Wilfred Ndidi της Leicester και τον επίσης 25χρονο Yves Bissouma της Brighton να είναι στη λίστα της ομάδας.


🍺Η West Ham θα προσφέρει νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι στον Jarrod Bowen με σκοπό να κόψει πιθανό ενδιαφέρον της Liverpool για τον παίχτη. Επίσης η ομάδα συζητάει με τον Mark Noble ώστε να αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα την επόμενη σεζόν.


🍺Στην Arsenal δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψει τον Mauro Icardi τον Γενάρη, αλλά ο Mikel Arteta την απέρριψε.

🍺Ο Raphinha απέρριψε το νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε από την Leeds United. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως ο Βραζιλιάνος άσσος μάλλον θα αποχαιρετήσει το Leeds το καλοκαίρι.

🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, ο προπονητής της Reading, Veljko Paunovic, είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα έπειτα και από τις 8 ήττες στα τελευταία 9 ματς της ομάδας.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page