top of page

Barman Tales 17/3


Με το διάλειμμα των εθνικών ομάδων προ των πυλών η κίνηση στα μεταγραφικά γραφεία των ομάδων αρχίζει να αυξάνεται σιγά σιγά. Το ίδιο συμβαίνει αντίστοιχα και στην pub του μπάρμαν μας ο οποίος κερνάει μπύρες τους θαμώνες του με μόνο αντάλλαγμα τα μυστικά των ομάδων του νησιού. Αφού λοιπόν για ακόμα μια εβδομάδα τους μέθυσε, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Ο Steven Gerrard παρακολουθεί την περίπτωση του Luis Suarez στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς θέλει να τον πείσει το καλοκαίρι να γίνει παίχτης της Aston Villa.

🍺Η Liverpool το καλοκαίρι θα ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Raphinha. Οι κόκκινοι επίσης βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 16χρονου φουλ μπακ της Σέλτικ, Ben Doak.

🍺H PSG όπως όλα δείχνουν μέχρι το καλοκαίρι θα απολύσει τον Mauricio Pochettino. Αν τελικά γίνει αυτό, στην Γαλλία αναφέρουν πως οι Mikel Arteta και Antonio Conte βρίσκονται στη λίστα των 9 υποψηφίων για να διαδεχτούν τον Αργεντινό τεχνικό.


🍺H Barcelona θέλει να κάνει μόνιμο το δανεισμό του Adama Traore στην ομάδα και για να γίνει αυτό προσφέρεται να δώσει τον 22χρονο Ισπανό μέσο Riqui Puig ως μέρος της συμφωνίας.


🍺H West Ham θα προσπαθήσει το καλοκαίρι να φέρει τον Alexandre Lacazette στο ανατολικό Λονδίνο. Προτεραιότητα του 30χρονου Γάλλου είναι να μείνει στην Arsenal, αλλά σε περίπτωση που η ομάδα δεν του προσφέρει νέο συμβόλαιο, η West Ham θα κινηθεί για την απόκτηση του.

🍺Η Newcastle συζητάει με τον Sean Longstaff ένα νέο πολυετές συμβόλαιο για να μείνει ο 24χρονος Άγγλος μέσος για αρκετό καιρό ακόμα κάτοικος Newcastle.

🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή το πρωί έρχεται νέο επεισόδιο Matchdays από το Etihad της Manchester City και συγκεκριμένα από το πρόσφατο Manchester Derby.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page