top of page

Barman Tales 17/6


Αν νομίζετε πως το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολούνται στις pubs του νησιού οι φίλοι μας οι Άγγλοι είναι το Euro, κάνετε λάθος. Μπορεί τις μέρες που τραγουδούν ‘’It’s coming home’’ όντως να ασχολούνται μόνο με αυτό, αλλά τις υπόλοιπες βομβαρδίζουν τον μπάρμαν μας με φήμες για το μεταγραφικό παζάρι. Ο μπάρμαν μας λοιπόν αφού τις άκουσε πρώτα, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού.


🍺Εβδομάδα Arsenal θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που διανύουμε. Οι κανονιέρηδες έκαναν πρόταση για τον Ben White της Brighton ύψους 40 εκ. λιρών η οποία απορρίφθηκε, αλλά είναι σίγουρο πως θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη για τον 23χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό. Επιπλέον η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Aaron Ramsdale της Sheffield United για το τέρμα της ομάδας. Τέλος, απέρριψε πρόταση ύψους 25 εκ. λιρών για τον Emile Smith-Rowe από την Aston Villa.

🍺Μένοντας στο βόρειο Λονδίνο, η Tottenham ενδιαφέρεται για τον 20χρονο δεξιό μπακ της Brighton, Tariq Lamptey, μιας και όπως όλα δείχνουν ο Serge Aurier θα αποχωρήσει από την ομάδα με προορισμό το Παρίσι και την PSG.


🍺H Manchester United είδε την πρώτη της πρόταση για τον Kieran Trippier να απορρίπτεται από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι ζητούν 40 εκ. ευρώ για τον παίχτη και είναι ακόμα άγνωστο αν οι Άγγλοι θα φτάσουν σε αυτά τα ύψη την προσφορά τους.

🍺H Everton φαίνεται πως βρήκε τον διάδοχο του Carlo Ancelotti και αυτός δεν είναι άλλος από τον Rafa Benitez. Δεν μιλάμε για προχωρημένες συζητήσεις αλλά για επίσημη προσφορά της ομάδα στον Ισπανό τεχνικό.


🍺H Brighton θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Danny Welbeck, με τον 30χρονο άσσο να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας. Επιπλέον η ομάδα έσπασε το ρεκόρ μεταγραφής της ιστορίας της, δίνοντας 25 εκ. λίρες για τον 23χρονο φορ της Στουτγκάρδης, Nicolas Gonzalez. Πουλέν στο fantasy; Τι λέτε;


🍺Και στα της Championship, η Fulham θα αποδεσμεύσει όπως όλα δείχνουν τον Scott Parker, με τον Άγγλο τεχνικό να γίνεται αυτόματα το νούμερο ένα φαβορί για τον πάγκο της Bournemouth.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page