top of page

Barman Tales 17/9

#barmantales Πρεμιέρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Αγγλίας το ΣΚ που μας πέρασε και αυτό αυτομάτως σημαίνει πως αυξάνεται εκθετικά η πελατεία του μπάρμαν μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει, περισσότερος κόσμος —> περισσότερες μπύρες —> περισσότεροι μεθυσμένοι —> περισσότερα νέα.

Έτσι λοιπόν για ακόμα μία εβδομάδα αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Liverpool θα περιμένει μέχρι την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών για να κάνει επίσημη πρόταση για τον Thiago Alcantara.

🍺H Manchester United είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το κυνήγι το Jadon Sancho. Ήδη έχουν ρωτήσει για εναλλακτικές περιπτώσεις ένας εκ των οποίων είναι ο Ivan Perisic της Ίντερ.

🍺Στην άλλη μεριά του Μάντσεστερ, αν τελικά δεν ευδοκιμήσει η απόκτηση του Koulibaly για την City, η εναλλακτική της ομάδας ακούει στο όνομα Jose Gimenez της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Arteta φαίνεται πως δεν θέλει τον Lucas Torreira στο Λονδίνο και η Arsenal ήδη διαπραγματεύεται με τις Φιορεντίνα και Τορίνο για τον δανεισμό του.

🍺Η Leicester βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ της Ρόμα, Cengiz Under.

🍺Η Λειψία απειλεί να πάει στα δικαστήρια την Leeds μιας και σύμφωνα με την Γερμανική ομάδα, στους όρους του περυσινού δανεισμού του Kevin Augustin ήταν πως σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Premier League, οι Άγγλοι θα έπρεπε να πληρώσουν 20 εκ. ευρώ.

🍺Η Aston Villa μετα την πρώτη αρνητική απάντηση που πήρε για 17 εκ. ευρώ από την Λυών για τον Bertrand Traore, επέστρεψε με νέα βελτιωμένη στα 19 εκ. και έκλεισε τελικα τον παίχτη, ο οποίος έχει περάσει μάλιστα και τα ιατρικά και αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και μέσα στη μέρα. Αυτό ίσως σηματοδοτεί πως δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Benrahma στους Villains.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page