top of page

Barman Tales 18/11


Επιτέλους τελείωσε αυτό το μαρτύριο που λέγεται εθνικές ομάδες και μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς κανονικότητας. Το ίδιο ισχύει προφανώς τόσο για τον μπάρμαν μας όσο και για τους θαμώνες του, οι οποίοι το γιόρτασαν πίνοντας λίγο παραπάνω. Έτσι χωρίς να δυσκολευτεί ο μπάρμαν μας, αφού πρώτα τους μέθυσε, εκμαίευσαι τα σημαντικότερα νέα του νησιού από αυτούς και αφού τα φίλτραρε, σας τα μεταφέρει για ακόμα μία Πέμπτη.

🍺Το μπάτζετ της Newcastle θα είναι στα 40 εκ. λίρες τον Γενάρη και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθεί για σέντερ μπακ. Ένας βασικός στόχος που ακούγεται και λόγω της σχέσης του με τον Eddie Howe, είναι ο Nathan Ake της Manchester City. Πολύ έντονα ακούγεται βέβαια και το όνομα του James Tarkowski, του οποίου το συμβόλαιο με την Burnley λήγει το καλοκαίρι.

🍺H Manchester United είναι ανοιχτή στο να πουλήσει τον Jesse Lingard τον Γενάρη, αρκεί να δεχτεί την κατάλληλη πρόταση. Newcastle και West Ham ενδιαφέρονται για τον παίχτη.


🍺To συμβόλαιο του Alexandre Lacazette λήγει το καλοκαίρι, αλλά η Arsenal δεν προτίθεται να του δώσει τριετές συμβόλαιο που ζητάει ο παίχτης αλλά μικρότερης διάρκειας.

🍺Η Wolves θέλει να κάνει τον δανεισμό του Hwang Hee-chan από τη Λειψία μόνιμο και ήδη έχει αρχίσει να διαπραγματεύεται για αυτό με τους Γερμανούς.


🍺Σε ένα όνομα που ίσως να μη σας κάνει εντύπωση τώρα αλλά σίγουρα θα ακουστεί στο μέλλον, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας των Κ-18, Sammy Braybrooke, θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Leicester παρά το έντονο ενδιαφέρον από Γερμανικές ομάδες. Σπουδαία κίνηση για το μέλλον από τις ‘’Αλεπούδες΄΄.

🍺O Gareth Southgate είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Αγγλική Ομοσπονδία, το οποίο θα τον κρατήσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας μέχρι το Euro 2024. O ετήσιος μισθός του θα είναι 5 εκ. λίρες.

🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας podcast στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ανάλυση πάνω στο καυτό θέμα της Newcastle. Περισσότερα αύριο!


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page