top of page

Barman Tales 18/3


Μια ακόμα εβδομάδα πέρασε που σημαίνει μία ακόμα εβδομάδα πιο κοντά στο άνοιγμα των pubs της Αγγλίας.

Έτσι ο μπάρμαν μας έχει από κοντά τους τακτικούς του θαμώνες, τάζοντας τους δωρεάν pints για όταν ανοίξει η pub του. Αυτοί σε αντάλλαγμα του μετέφεραν τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία και αφού φίλτραρε σας τα μεταφέρει γαι ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Σε περίπτωση που η Manchester United δεν προχωρήσει στην απόκτηση του Jadon Sancho το καλοκαίρι, τότε μία φθηνότερη εναλλακτική που έχει η διοίκηση της ομάδας είναι ο 22χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Pedro Goncalves.


🍺O Antonio Rudiger δήλωσε και πάλι πως θέλει να μείνει στην Chelsea τονίζοντας πως πέρυσι είχε προτάσεις για δανεισμό από τις PSG και Τότεναμ τις οποίες απέρριψε. Οι ‘’μπλε'' από την άλλη προγραμματίζουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίχτη πριν από το Euro.


🍺H Tottenham σκέφτεται να αφήσει τον Davinson Sanchez το καλοκαίρι μιας και η διοίκηση είναι απογοητευμένη με την απόδοση του παίχτη. Σε περίπτωση που αποχωρίσει ο Κολομβιανός, στόχος της ομάδας είναι ο Jannik Vestergaard της Southampton του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022.


🍺Η Arsenal θέλει να κρατήσει οπωσδήποτε τον Martin Odengaard στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι και ήδη κάνει κινήσεις για την επέκταση του δανεισμού ή την αγορά του από την Ρεάλ Μαδρίτης.


🍺Στο πλάνο της FA για τον τελικό του FA Cup είναι να βρίσκονται στις κερκίδες 20,000 φίλαθλοι οι οποίοι όμως θα πρέπει να είναι μόνο από το Λονδίνο καθώς θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις φιλάθλων λόγω της πανδημίας.


🍺Τέλος έχουμε ταξίδι στην League One και την Portsmouth. Με την ήττα της ομάδας στον τελικό του EFL Trophy, ήρθε και η απομάκρυνση του Kenny Jackett. Φαίνεται όμως πως ο πάγκος δεν θα μείνει για πολύ καιρό κενός, μιας και ο Danny Cowley ακούγεται πως είναι ήδη κλεισμένος από την διοίκηση των Pompey.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page