top of page

Barman Tales 18/4


Μετά από μία τρελή εβδομάδα με ματς Champions League και League One στην παμπ του μπάρμαν μας, οι θαμώνες του δεν ήξεραν σε ποια οθόνη να πρωτοκοιτάξουν. Το μόνο για το οποίο ήταν σίγουροι ήταν οι μπύρες τους τις οποίες αφού ήπιαν, εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού στον μπάρμαν μας τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα. 


🍺H Manchester City ενδιαφέρεται ακόμα για τον Lucas Paqueta με την προϋπόθεση όμως να απαλλαχθεί από την έρευνα της FA για την υπόθεση στοιχηματισμού που εμπλέκεται. Το καλοκαίρι μάλιστα θα ενεργοποιηθεί και η ρήτρα 85 εκ. λιρών στο συμβόλαιο του παίχτη από τη West Ham.


🍺H Tottenham θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Timo Werner από τη Λειψία αντί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει για τον 28χρονο Γερμανό. 


🍺Η Arsenal θα βγάλει στο σφυρί το καλοκαίρι τον Eddie Nketiah και έχει ορίσει την τιμή του στα 40 εκ. λίρες.


🍺Η Newcastle έχει βάλει στο στόχαστρο της τον κεντρικό αμυντικό της Fulham, Tosin Adarabioyo ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Λονδρέζους. Επίσης η ομάδα ενδιαφέρεται και για τον Morgan Gibbs-White της Nottingham Forrest.


🍺H Everton εξετάζει την περίπτωση του Leander Dendoncker, του οποίου ο δανεισμός στη Νάπολι λήγει το καλοκαίρι και η Aston Villa δεν είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει στο ρόστερ της.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα το αν ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τη νέα εποχή της Manchester United.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 11/4

bottom of page