top of page

Barman Tales 18/5


Πλέι οφ στις χαμηλότερες κατηγορίες, Τσάμπιονς Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ τελική ευθεία. Κάθε μέρα και μία ακόμη αφορμή για τους θαμώνες τους μπάρμαν μας ώστε να πίνουν τις αγαπημένες τους μπύρες βλέποντας το αγαπημένο τους άθλημα. Σε αυτό το όμορφο πλαίσιο λοιπόν ο μπάρμαν μας αφού τους πότισε με το αγίασμα του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις παμπς του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Η Arsenal μετά και την διαφαινόμενη φυγή του Granit Xhaka φαίνεται πως πάει σε μια λογική all-in για τον Declan Rice. Οι κανονιέρηδες είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 90 εκ. λιρών για τον παίχτη στη West Ham.


🍺Η Tottenham πριν καταλήξει σε προπονητή για τον πάγκο της πρέπει πρώτα να προσλάβει έναν τεχνικό διευθυντή για την κενή θέση που άφησε ο Fabio Paratici. Η λίστα των στόχων της ομάδας περιλαμβάνει τους Tim Steidten, της Bayer Leverkusen, Lee Dykes της Brentford και Tiago Pinto της Roma.


🍺Η Chelsea θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτήσει σέντερ-φορ το καλοκαίρι και πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκεται ο Victor Osimhen της Νάπολι.


🍺H Manchester United βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου αμυντικού της Νάπολι, Kim Min-jae.


🍺Η Barcelona φαίνεται πως θα επιστρέψει για τον Ruben Neves της Wolves αλλά οι λύκοι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει με λιγότερα από 45 εκ. λίρες.


🍺H Brentford έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του David Raya στο πρόσωπο του 29χρονου τερματοφύλακα της Freiburg, Mark Flekken. Οι μέλισσες θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα του παίχτη η οποία είναι 13 εκ. ευρώ. Ο David Raya θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας αύριο θα ανεβεί το νέο μας πόντκαστ στο οποίο θα αναλύσουμε όλα τα ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα αγγλικά πρωταθλήματα.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page